Lia Bugnar, despre despărțirea de Anghel Damian. ”M-a lovit tancul, m-a lovit”

25.09.2022, 13:09
Lia Bugnar, despre despărțirea de Anghel Damian. ”M-a lovit tancul, m-a lovit”
Lia Bugnar, despre despărțirea de Anghel Damian

Actrița Lia Bugnar, în vârstă de 53 de ani, a fost invitată la emisiunea lui Marius Manole, unde a făcut numeroase dezvăluiri. printre altele, artista a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Anghel Damian, în vâstă de 31 de ani, de care s-a separat recent. În prezent, Anghel damian are o relație cu cântăreața Theo Rose.

Theo Rose este o cunoscută artistă din industria muzicală din România. În plan personal, Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, au format un cuplu de mai bine de patru ani. În prezent, Theo Rose trăiește o poveste de dragoste cu Anghel Damian, cel care a avut o relație de mulți ani cu Lia Bugnar.

Actrița Lia Bugnar a fost invitată la emisiunea online ”Întrebarea Mesei Rotunde”, realizată de actorul Marius Manole, unde a făcut numeroase dezvăluiri din viața sa. Printre altele, aceasta a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Anghel damian, de care s-a separat de curând.

Lia Bugnar, despre despărțirea de Anghel Damian. ”Sunt un om care se comportă bine în situația dată”

„M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”, a spus Lia Bugnar despre relația cu Anghel Damian, citată de protv.ro.

„Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru”, a mai declarat Lia Bugnar.

citește și...