Reacția Narcisei Guță după ce Nicolae Guță a intentat proces împotriva ei. ”Te roagă sora ta să stai parcat”

22.01.2021, 14:10
Reacția Narcisei Guță după ce Nicolae Guță a intentat proces împotriva ei. ”Te roagă sora ta să stai parcat”
Reacția Narcisei Guță după ce Nicolae Guță a intentat proces împotiva ei. ”Te roagă sora ta să stai parcat”

Narcisa Guță a reacționat după ce Nicolae Guță, fostul ei partener de viață, a anunțat că a intentat proces împotriva sa.

Narcisa Guță a ieșit la atac după acuzațiile pe care Nicolae Guță le-a făcut la adresa ei, în legătură cu fiul lor, Alberto. Aceasta s-a filmat în mașină și i-a transmis un mesaj lui Nicolae Guță.

”Te roagă sora ta să stai parcat pentru că după îți iei nana de la tramvaiul tău. Știi că nu ai voie să vorbești mult”, a spus Narcisa Guță, citată de spynews.ro.

Ce acuzații îi aduce Nicolae Guță  fostei sale partenere, Narcisa Guță

Cântărețul de manele Nicolae Guță are 11 copii, în urma a șase relații cu femei diferite. La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, cântărețul de manele a făcut dezvăluiri despre copiii săi.

Nicolae Guță este foarte supărat pe fosta sa parteneră, Narcisa, împreună cu care are un băiat, Alberto. Manelistul susține că din cauza acesteia, băiatul a luat-o pe căi greșite.

”Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este posibil orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a declarat Nicolae Guță.

Nicolae Guță își mai dorește un copil

Cântărețul de manele a vorbit și despre perioada de pandemie, afirmând că s-a bucurat că a putut sta mai mult timp alături de familie. ”Nu regret această perioadă, mi-a prins foarte bine, am stat mai mult cu familia, cu care zeci de ani n-am stat, pentru că mi-am lăsat copiii la o vârstă și i-am găsit la alta, eu fiind mereu la cântări”, a spus el.

De asemenea, Nicolae Guță a dezvăluit că își mai dorește un copil.

”Chiar îmi pare rău că nu am petrecut timp cu toți copiii, căci îi am cu femei diferite, dar, chiar și așa, mi-aș mai dori și alții, bineînțeles, cu persoana iubită. Dacă mai vrea Cristina o să fie pe drum și al 12-lea copil”, a încheiat cântărețul de manele.

citește și...