Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost bătută cu bestialitate! Narcisa a stat o lună în spital. Cine a agresat-o

26.11.2019, 17:14
Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost bătută cu bestialitate! Narcisa a stat o lună în spital. Cine a agresat-o
Narcisa a fost batuta cu bestialitate si a stat o luna in spital

Narcisa Balaban, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, trece prin momente dificile! Femeia a fost bătută cu bestialitate și a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de o lună.

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost bătută cu bestialitate!

Narcisa, una dintre femeile cu care manelistul are un copil, și-a văzut moartea cu ochii, după ce un bărbat din trecutul său a snopit-o în băiate, la finalul lunii mai 2019, scrie Click!

Acum, aceasta este parte vătămată într-un dosar penal înregistrat la Judecătoria Focşani. Agresorul ei, Cornel M., a fost trimis în judecată zilele trecute, pentru distrugere, ameninţare, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe.

Narcisa și respectivul bărbat au avut o relație în urmă cu câțiva ani. Fostul iubit a intrat peste ea în casă și a bătut-o.

„În jurul orelor 24.00 a intrat forţat în curtea imobilului reclamantei, a apucat-o de păr, a ameninţat-o cu un briceag spunându-i că o omoară şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste picioare provocându-i leziuni şi echimoze la faţă, ochi şi genunchi, repetându-i întruna că o omoară”, se arată în motivarea acţiunii prin care s-a admis emiterea ordinului de protecţie.

În urma agresiunilor, Narcisa s-a constituit parte civilă și a cerut 17.000 de euro pentru spitalizare. În 2014, Narcisa a avut și ea probleme cu legea, după ce a bătut-o pe o altă iubită a lui Nicolae Guță, cunoscută ca “Beyonce de România”. La vremea respectivă, ea a fost condamnată la 4 ani și 2 luni de închisoare, dar a scăpat de pușcărie după ce Beyonce și-a retras plângerea.

citește și...