Nicolae Guță, detalii dureroase despre familia sa. ”Mi-a distrus copilul”

19.01.2021, 12:07
Nicolae Guță, detalii dureroase despre familia sa. ”Mi-a distrus copilul”
Nicolae Guță, detalii dureroase despre familia sa. ”Mi-a distrus copilul”

Cântărețul de manele Nicolae Guță a făcut dezvăluiri incredibile despre familia sa, în special despre copiii pe care îi are din diverse relații amoroase.

Nicolae Guță are 11 copii, în urma a șase relații cu femei diferite. La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, cântărețul de manele a făcut dezvăluiri despre copiii săi. Nicolae Guță este foarte supărat pe fosta sa parteneră, Narcisa, împreună cu care are un băiat, Alberto. Manelistul susține că din cauza acesteia, băiatul a luat-o pe căi greșite.

”Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este posibil orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a declarat Nicolae Guță, potrivit spynews.ro.

Nicolae Guță, despre fetița pe care o are cu Beyonce de România

Nicolae Guță a făcut dezvăluiri și despre fetița Anais, pe care o are din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Beyonce de România.

”Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise, Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat. Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic”, a mărturisit acesta, conform sursei mai sus-menționate.

”Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie. Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!”, a completat el.

Nicolae Guță își mai dorește un copil

Cântărețul de manele a vorbit și despre perioada de pandemie, afirmând că s-a bucurat că a putut sta mai mult timp alături de familie. ”Nu regret această perioadă, mi-a prins foarte bine, am stat mai mult cu familia, cu care zeci de ani n-am stat, pentru că mi-am lăsat copiii la o vârstă și i-am găsit la alta, eu fiind mereu la cântări”, a spus el.

De asemenea, Nicolae Guță a dezvăluit că își mai dorește un copil.

”Chiar îmi pare rău că nu am petrecut timp cu toți copiii, căci îi am cu femei diferite, dar, chiar și așa, mi-aș mai dori și alții, bineînțeles, cu persoana iubită. Dacă mai vrea Cristina o să fie pe drum și al 12-lea copil”, a încheiat cântărețul de manele.

 

citește și...