Reacția lui Ruby după ce a apărut în rochie de mireasă. ”N-aș mai repeta prea curând experiența”

29.10.2020, 11:44
Reacția lui Ruby după ce a apărut în rochie de mireasă. ”N-aș mai repeta prea curând experiența”
Reacția lui Ruby după ce a apărut în rochie de mireasă. ”N-aș mai repeta prea curând experiența”

Zilele trecute, Ruby a apărut în rochie de mireasă într-o înregistrare video și toată lumea a crezut că artista s-a căsătorit. Cântăreața a explicat despre ce a fost de fapt vorba.

Apariția lui Ruby în rochie de mireasă a stârnit mare vâlvă zilele trecute, toată lumea gândindu-se că aceasta s-ar fi măritat cu iubitul ei. Invitată la o emisiune de televiziune, Ruby a explicat că a îmbrăcat rochia de mireasă pentru un nou videoclip. De asemenea, cântăreața a afirmat că nunta i se pare o afacere foarte bună. „Am zis că pun puțin țara pe jar. Nu m-am măritat. Am vrut să văd care e reacția la o nuntă. Ar fi o bună afacere. Înțeleg de ce căsătoresc foarte repede unii oameni, fără să stea pe gânduri. Mi-a explodat Instagramul, știri, Internetul, Trending-ul, tot. E combinație”, a declarat Ruby, conform spynews.ro.

Vedeta a mărturisit că i-a plăcut să poarte rochia de mireasă, însă a afirmat că n-ar mai încerca această experiență prea curând. Ruby susține că  nunta i se pare a fi ceva foarte strasant. „Mi-a plăcut în rochia de mireasă. N-aș mai repeta prea curând experiența, pentru că e foarte stresant la o nuntă. Nici măcar nu a fost nuntă pe bune și tot… A fost nuntă pentru un clip”, a mai declarat artista.

Ruby se iubește cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu cae a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1.

Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei.

Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

citește și...