VIDEO / Ruby a pus lumea pe jar după ce a apărut îmbrăcată în mireasă. S-a căsătorit?

26.10.2020, 10:59
VIDEO / Ruby a pus lumea pe jar după ce a apărut îmbrăcată în mireasă. S-a căsătorit?
VIDEO / Ruby a pus lumea pe jar după ce a apărut îmbrăcată în mireasă. S-a căsătorit?

Ruby a pus toată lumea pe jar după ce a publicat o înregistrare video în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă. Internauții s-au grăbit să-i ureze ”casă de piatră”.

Cântăreața Ruby și-a luat admiratorii de pe rețelele de socializare prin surprindere după ce a publicat, pe Instagram, o înregistrare video de doar câteva secunde în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă. Postarea este însoțită doar de mesajul ”DA”. Imediat, internauții s-au grăbit să îi facă urări, crezând că aceasta s-a căsătorit cu iubitul ei, Robert. Nu se știe dacă este înregisterarea respectivă reprezintă o căsătorie pe bune sau este vorba despre un nou proiect muzical al artistei.

”Casă de piatră!”, ”Vai, ce frumos… l-am văzut în story pe soț”, ”Felicitări”, ”E poate vreun clip… nu este real pentru că mirele nu este iubitul ei”, ”Bravo”, ”Casă de piatră și să fiți sănătoși amândoi”, ”Splendidă”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Postarea lui Ruby a adunat peste 8.500 de aprecieri în mai puțin de o oră.

 

View this post on Instagram

 

DA!??

A post shared by RUBY ???? (@rubyishot) on

Cine este iubitul lui Ruby

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu cae a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1.

Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei.

Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

Ruby, în atenția unui fotbalist celebru

Recent, Ruby a dezvăluit că fotbalistul David Luiz, de la Arsenal, o urmărește pe Instagram și i-a dat și un mesaj.

Brazilianul David Luiz, în vârstă de 33 de ani, este unul dintre cei mai buni fundași centrali din Europa. În prezent joacă la Arsenal, dar a mai evoluat la Benfica, PSG și Chelsea.

„Nu prea țin cu fotbalul, dar știi cine ține cu mine și cine s-a băgat pe vrăjeală cu mine azi? Are verified și 19 milioane de followers pe Instagram. David Luiz. S-a băgat acolo, mi-a dat un smiley face. Eu nu răspund la vrăjeală. Nu i-am răspuns, dar m-am gândit să îi dau follow. Poate îi dau piesa mea, Unde, după ce o lansez, să-mi dea și mie un swipe up la ăia 19 milioane de urmăritori ai lui. Poate e băiat de treabă și îmi dă. Atâta vrăjeală știu eu”, a declarat Ruby.

citește și...