Reacția lui Gheorghe Dincă când a văzut pozele cu cei doi presupuşi complici

12.01.2020, 13:28
Reacția lui Gheorghe Dincă când a văzut pozele cu cei doi presupuşi complici
Foto: Inquam

Cazul Caracal se complică tot mai mult! Gheorghe Dincă ar fi avut doi presupuşi complici, Petruţa şi Ştefan. La audieri, bărbatul de 66 de ani a făcut mărturisiri șocante despre dispariția Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani.

Reacția lui Gheorghe Dincă când a văzut pozele cu cei doi presupuşi complici

Gheorghe Dincă a recunoscut că fata din Caracal a fost luată de la el de acasă de alte două persoane, care sunt acum responsabile de ce s-a întâmplat cu Luiza.

Criminalul din Caracal a dezvăluit că unul dintre complici, Ștefan, a luat-o pe fată din casa lui, împreună cu alți bărbaţi. Dincă s-ar fi împotrivit ca Luiza să părăsească locuința și a fost bătut. După ce a fost luată cu forța, acesta a declarat că nu a mai știut nimic de adolescentă.

Conform RTV, Ștefan are 40 de ani și este din București, iar Petruța, 28 de ani, și este din Roşiori de Vede.

Cu toate că a făcut aceste mărturii șocante, atunci când a văzut imaginile cu cei doi, Gheorghe Dincă nu a recunoscut că îi cunoaște.

‘Ştefan a adus un sac cu oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le ard mai şi eu. Mi-a spus să iau o cartelă să îi sun pe părinţii Luizei şi să le spun că fata e plecată. A notat şi el numărul Luizei.

Apoi m-au bătut şi au plecat toţi 5 prin spate. Pe 15 aprilie am dat telefon la părinţii Luizei. Unul dintre bărbaţi mă urmărea. Mi-am dat seama că nu a renunţat. Mi-au spus să arunc oasele arse într-o apă curgătoare, dar pentru că era departe, le-am dus la lizieră’, a fost declarația lui Dincă despre cei doi complici.

citește și...