Gheorghe Dincă, pretenții uriașe în spatele gratiilor! E uluitor ce le-a cerut anchetatorilor

11.01.2020, 13:05
Gheorghe Dincă, pretenții uriașe în spatele gratiilor! E uluitor ce le-a cerut anchetatorilor
foto: Inquam

Gheorghe Dincă se află după gratii de mai bine de șase luni, după ce a fost pus sub acuzare că a răpit, violat și ucis două tinere din Caracal.

Gheorghe Dincă, pretenții uriașe în spatele gratiilor! E uluitor ce le-a cerut anchetatorilor

De când a fost închis, criminalul de 66 de ani a avut numai pretenții uriașe, iar anchetatorii îi cântă în strună. Potrivit Click!, Gheorghe Dincă ar avea pretenții ca oamenii legii să îi facă toate mofturile.

Bărbatul de 66 de ani vrea să stea singur în celulă, să aibă cearșafuri mereu curate și mâncarea cea mai bună. Mai mult de atât, la audieri bea mereu numai suc de fructe, iar atunci nu mai vrea să dea declarații, le spune procurorilor că a obosit și că nu se simte bine.

‘Ne spune că ne pune în sârmă ghimpată, că iese el de acolo și vedem noi ce vom păți. Ne înjură ca la ușa cortului. Are numai fițe și procurorii nu-i spun nimic. Ba chiar se iau de noi, avocații, că râdem sau că ne strâmbăm.

Dincă a cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește e prea acră. Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat. Îl ajută tot pe Dincă. Tot ce-i doreşte sufletul, procurorii îi pun la dispoziţie, cu excepţia doamnei Hăineală’, a declarat avocatul Tonel Pop.

În ziua de Crăciun, Dincă ar fi refuzat sarmalele, pe motiv că erau reci. În plus, monstrul din Caracal a cerut să aibă parte de o sesiune foto și să vină un preot pentru a se spovedi.

Surse judiciare au susținut că bărbatul este păzit non-stop de mascați, de teamă să nu fie ucis de ceilalți deținuți.

Pe 9 ianuarie, Dincă a fost audiat din nou. De data aceasta, el le-a spus procurorilor că Luiza Melencu trăiește.

‘El poate da câte declarații dorește, dar va fi trimis în judecată pentru uciderea celor două fete‘, a declarat unul dintre procurorii de caz.

citește și...