FOTO | Gheorghe Dincă, transformat după gratii! Cum arată acum

10.01.2020, 14:47
FOTO | Gheorghe Dincă, transformat după gratii! Cum arată acum
Gheorghe Dincă, transformat după perioada din închisoare

Gheorghe Dincă a uimit pe toată lumea astăzi, atunci când a fost scos din arest și dus la audieri. Suspectul de la Caracal s-a transformat în perioada petrecută după gratii. 

La șase luni de la reținerea sa, Dincă arată cu totul diferit. Fotografiile realizate astăzi la sediul DIICOT, unde suspectul a fost dus pentru noi audieri, arată un personaj care nu mai seamănă deloc cu bărbatul solid de la debutul anchetei. 

Gheorghe Dincă, transformat după perioada din închisoare

Gheorghe Dincă a slăbit vizibil și are mustață și barbă, aspectul său fiind neîngrijit. Bărbatul a dorit să își schimbe declarațiile din dosarul în care este cercetat, așa că astăzi a fost scos din arest și dus la DIICOT. 

Avocatul din oficiu al criminalului din Caracal a anunțat că dosarul este finalizat și că va fi trimis în fața judecătorilor.

„A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația. Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat”, a spus Claudiu Lascoschi.

Foto: Inquam Photos

 

citește și...