Reacția lui Gheorghe Turda după ce s-a aflat despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu. ”Nu merită să fie în centrul atenției cu ea”

05.10.2020, 16:26
Reacția lui Gheorghe Turda după ce s-a aflat despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu. ”Nu merită să fie în centrul atenției cu ea”
Reacția lui Gheorge Turda după ce s-a aflat despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu. ”Nu merită să fie în centrul atenției cu ea”

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda a făcut declarații după ce s-a aflat despre relația dintre fosta lui iubită, Nicoleta Voicu, și Mihai Albu.

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu și designerul de încălțăminte Mihai Albu au fost la un pas de a avea o relație în urmă cu câțiva ani. Despre legătura care se crease între cei doi s-a aflat de curând, când ambii au făcut declarații în acest sens.

Mihai Albu a fost căsătorit cu fashion-editorul Iulia Albu, de care însă a divorțat. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Mikaela. Chiar și acum, la ani după separare, relațiile dintre Mihai Albu și Iulia Albu sunt tensionate.

La rândul ei, Nicoleta Voicu a trăit o poveste de dragoste cu interpretul de muzică populară Gheorghe Turda. Relația dintre cei doi a fost una presărată cu numeroase scandaluri.

După ce s-a aflat despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu, Gheorghe Turda a făcut câteva declarații pe această temă la postul de televiziune Antena Stars.

Gheorghe Turda, despre Nicoleta Voicu: ”Pentru mine timpul petrecut cu ea a fost un timp irosit”

Renumitul artist Gheorghe Turda a afirmat că este total dezamăgit de fosta sa iubită, Nicoleta Voicu. Mai mult decât atât, artistul susține că timpul pe care l-a petrecut cu aceasta a fost un timp irosit.

”Pe mine nu mă interesează nimic, pentru mine este totul la trecut. Acum ea-și caută tot felul de reclame prin foști iubiți, și-mi pare rău că am avut un început interesant în relația cu ea. M-a dezamăgit total! Pentru mine timpul petrecut cu ea a fost un timp irosit. Mihai Albu nu merită să fie în centrul atenției cu ea. Deci femeia care a mințit o dată, minte și a doua oară, femeia care a înșelat o dată, înșală și a zecea oară, așa spune o romanță pe care eu o tot cânt”, a declarat Gheorghe Turda, citat de spynews.ro.

citește și...