Gheorghe Turda, umilit din nou de fosta iubită! Nicoleta Voicu continuă seria acuzațiilor dure la adresa solistului

26.07.2020, 16:26
Gheorghe Turda, umilit din nou de fosta iubită! Nicoleta Voicu continuă seria acuzațiilor dure la adresa solistului
Gheorghe Turda, umilit din nou de fosta iubită! Nicoleta Voicu continuă seria acuzațiilor dure la adresa solistului

Gheorghe Turda și fosta iubită, Nicoleta Voicu, sunt în plin scandal! Cântăreața de muzică populară continuă seria acuzațiilor halucinante la adresa solistului, deși Gheorghe Turda i-a trimis o notificare, pentru a înceta cu afirmațiile la adresa lui.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu reluase recent relația, dar pentru scurt timp, căci acum au ajuns din nou la cuțite.

S-au despărțit cu scandal

Fosta parteneră a celebrului artist de muzică populară a fost deranjată de faptul că acesta nu și-a asumat rolul de iubit oficial, așa că a postat mai multe mesaje pe Facebook în care l-a umilit și călcat în picioare.

Nicoleta Voicu a afirmat că nu a fost apreciată la adevărata ei valoare și că adevărul oricum va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu.

‘Dle G T, Mi-ai creat de multe ori complexe de inferioritate, ai căutat să-mi anulezi personalitatea, valoarea artistică, în timp ce tot tu imi dădeai mesaje cu oferte de spectacole la mare, anul acesta. De multe ori mă gândeam că nu sunt suficient de frumoasă pentru gusturile tale. Sunt conștientă de valoarea mea și asta nu o poți anula niciodată.

Nu ești suficient de bărbat, nu poți avea o femeie ca mine. Te-am respectat si te-am iubit, dar nu călca pe suferința mea. Am sentimentul că ti-e teama de cineva, dar nu inteleg de ce, fiindcă toți depind de tine. Toate cele bune și multă prudență cu ce faci în privat, adevărul iese la suprafață tot timpul’, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

I-a trimis notificare

Sătul să i se mai aducă acuzații fără fundament, Gheorghe Turda a decis să îi trimită notificare fostei partenere.

‘Da i-am făcut pentru că nu se potolește! Și un om care nu e cuminte și nu disciplinat și obraznic cu mine. E a doua notificare pe care i-o adresez, iar dacă nu se potolește ne vedem la tribunal. Nu se poate ca la pretenția unei fete cu școală, cu o anumită pregătire profesională și în muzică, să spui în presă așa ceva’, a declarat cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda la postul de televiziune Antena Stars,

citește și...