Reacția lui Călin Geambașu după cresterea numărului de cazuri de COVID-19. ”O horă pe plajă e tot ce ne mai trebuie în momentul ăsta”

09.07.2020, 09:20
Reacția lui Călin Geambașu după cresterea numărului de cazuri de COVID-19. ”O horă pe plajă e tot ce ne mai trebuie în momentul ăsta”
Reacția lui Călin Geambașu după cresterea numărului de cazuri de COVID-19. ”O horă pe plajă e tot ce ne mai trebuie în momentul ăsta”

Cântărețul Călin Geambașu a reacționat după creșterea alarmantă a numărului de cxazuri de infectări cu coronavirus în țara noastră.

După ce miercuri, 8 iulie 2020, au fost înregistrate 555 de noi îmbolnăviri cu COVID-19 în România, artistu Călin Geambașu și-a spus părerea foarte clar pe pagina sa de socializare. Cântărețul a comentat pe marginea celor care sunt sceptici în ceea ce privește existența virusului.

”555. Să le mulțumim celor care au infectat creierele oamenilor cu minimalizare și chiar NEGARE în fața realităților regretabile. Știm, pentru unii e confortabilă ignoranța, dar nu ajută deloc în astfel de momente când vedem ce se întâmplă în toată lumea, nu numai la noi.

“E o răceală banală, trece când vine căldura, antene 5G, vor ăștia să vândă păduri, măști și medicamente, oculta, Bill Gates și alte conspirații infinite”…

Cu 555 de cazuri noi, suntem pe primul loc în Europa la număr de cazuri în ultimele 24 de ore! Dacă înainte oricum eram “fruntașii Europei” la bătut copii și femei și la numărul de mame adolescente, iată că pe ziua de azi ne-a ieșit și treaba cu virusul… O horă pe plajă e tot ce ne mai trebuie în momentul ăsta”, a spus Călin Geambașu.

Acesta a vorbit și despre c e se întâmplă în alte state din lume în contextul pandemiei de coronavirus.

”Chiar credem că autoritățile din peste 200 de țări și teritorii sunt sinucigașe încât să închidă țări și orașe din pură ficțiune?!
Ieri a fost închis din nou Melbourne pentru încă 6 săptămâni (al 2-lea oraș ca mărime și grad civilizație al Australiei, cu 5 milioane de locuitori și de 3 ori mai puține cazuri decât noi).

SUA are 40 de milioane de noi șomeri, așa, la mișto, nu? Și Jocurile Olimpice s-au anulat probabil tot în glumă (prima oară după Război)…

Panta favorabilă pe care eram acum 2-3 săptămâni trebuia susținută cu încă puțină responsabilitate”, a adăugat el.

555 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în ultimele 24 de ore

Alte 555 de noi cazuri de infectare cu coronavirus – cel mai mare număr anunțat în România de la debutul pandemiei – au fost raportate miercuri, 8 iulie, în ultimele 24 de ore, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând la 30.175.

Bilanțul deceselor din cauza COVID-19 în România a ajuns la 1.817.

La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 237 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 796.484 de teste. În ultimele 24 de ore, au fost făcute 13.147 de teste pentru coronavirus.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

citește și...