Reacția lui Andreas Petrescu, soțul Augustei Lazarov, după finala ”Te cunosc de undeva”. ”Dovadă că si azi, când emisiunea nu mai e produsă de ea, câstigă tot cei în care a crezut”

17.05.2021, 16:42
Reacția lui Andreas Petrescu, soțul Augustei Lazarov, după finala ”Te cunosc de undeva”. ”Dovadă că si azi, când emisiunea nu mai e produsă de ea, câstigă tot cei în care a crezut”
Reacția lui Andreas Petrescu, soțul Augustei Lazarov, după finala ”te cunosc de undeva”. ”Dovadă că si azi, când emisiunea nu mai e produsă de ea, câstigă tot cei în care a crezut”

Actorul Andreas Petrescu a scris, în mediul online, despre finala show-ului ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Augusta Lazarov este o fostă prezentatoare de televiziune și fosta soție a regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov. În prezent, vedeta este căsătorită cu actorul Andreas Petrescu, împreună cu care are un băiețel pe nume Luca. Andreas Petrescu a vorbit, într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare, despre finala show-ului ”Te cunosc de undeva”, unde soția sa a fost producător ani de zile.

Show-ul ”Te cunosc de undeva!” și-a desemnat câștigătorii celui de-al 16-lea sezon al transformărilor: Adriana Trandafir şi Romică Țociu. Îndrăgitul cuplu format chiar pe scena show-ului transformărilor a obţinut cele mai multe puncte acordate de jurații show-ului, Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), de colegii nefinaliști: Mirela Vaida, Emilia Popescu şi Cristina Vasiu, dar şi de trupa The Colours. În finala prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, Adriana şi Romică şi-au dat examenul suprem pe scena  show-ului, cu o scenă legendară din musicalul Cabaret, transformaţi în Liza Minnelli & Joel Grey.

Reacția lui Andreas Petrescu, soțul Augustei Lazarov, după finala ”Te cunosc de undeva”. ”Totul a început demult, când soția mea a vrut să facă acest format”

”M-am bucurat să îi văd pe Adriana Trandafir si Romica Tociu câstigând sezonul Te cunosc de undeva. Acum câteva sezoane, soția mea, Augusta Lazarov Petrescu producător general al emisiunii pe atunci, m-a rugat să vorbesc cu Adriana. Să o conving să vină la emisiune. Avea nevoie de talentul si personalitatea ei acolo. Adriana Trandafir avea emoții. Normal. O carieră construită în zeci de ani se putea dărâma în câteva luni. Dar Adriana a avut curaj. Iar talentul ei nu are margini. Cred că ar putea câstiga si un concurs de dans ori de săritură cu prăjina”, a scris Andreas Petrescu în mediul online.

”Apoi Augusta mă întreba cine ar putea face emisiunea si mai amuzantă decât e. Cine să fie responsabil cu zâmbetul? Ne-am tot gândit amândoi si, brusc, ne-a venit în minte numele lui Romică Țociu. “Dar cântă?” m-a întrebat ea. Am căutat pe net, l-am văzut într-o filmare de nuntă unde se juca pe note si atunci am stiut amândoi că e locul lui la Te cunosc de undeva”, a adăugat acesta.

”Totul a început demult, când soția mea a vrut să facă acest format, a adus un scenarist cu care mai lucrase cândva, un regizor de la o televiziune mai mică si a început nebunia asta. A crescut oameni, a dus emisiunea 14 sezoane cu nebunia si imaginația ei.  Dovadă că si azi, când emisiunea nu mai e produsă de ea, câstigă tot cei în care a crezut si pe care împreună i-am convins să vină la “Te cunosc…” Mândru de voi, Adriana si Romică! Mândru rău de tine, Augusta!”, a încheiat el.

citește și...