Augusta Lazarov revine pe micile ecrane! La ce post de televiziune va fi prezentă, după ce a renunțat la Antena 1

19.09.2020, 16:09
Augusta Lazarov revine pe micile ecrane! La ce post de televiziune va fi prezentă, după ce a renunțat la Antena 1
Augusta Lazarov revine pe micile ecrane! La ce post de televiziune va fi prezentă, după ce a renunțat la Antena 1

Surpriză majoră pentru admiratorii Augustei Lazarov! Aceasta se mută la TVR, după ce o perioadă lungă de timp a fost șef al divertismentului și producător al mai multor emisiuni la Antena 1. Conform paginademedia.ro, Augusta Lazarov a produs 14 sezoane ale emisiunii ‘Te cunosc de undeva’.

Acum, vedeta urmează să pregătească un adevărat matinal pe TVR. Producția este încă în pregătiri. Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău vor fi cei doi prezentatori tv ale noului matinal. Prezentatorii sunt deja cunoscuți de la Virgin Radio.

Cel mai probabil, noua producție de la TVR va fi pe post în luna octombrie, mai scrie sursa citată mai sus.

A fost soția unuia dintre cei mai bogați români

Augusta Lazarov a suferit enorm după ce primul ei soț, Valeriu Lazarov, unul dintre cei mai bogați români, a decedat.

Bărbatul a murit în 2009, iar Augusta Lazarov s-a ales cu o avere impresionată. Valeriu Lazarov a lăsat în urma sa o moștenire estimată la 56 milioane de euro, iar soția lui a primit aproape jumătate din acești bani.

S-a recăsătorit și are un băiețel

Din fericire, Augusta Lazarov și-a regăsit puterea și a mers înainte. În prezent, aceasta este căsătorită cu actorul și scenaristul, Andreas Petrescu. Cei doi au împreună un băiețel de șase ani, pe nume Luca.

„Să iubesc şi să fiu iubită este extraordinar, e cel mai frumos sentiment pe care mi-l oferă viaţa. L-am cunoscut pe Andreas pe 7 ianuarie 2014, când am fost să văd spectacolul «Mă mut la mama», în care el joacă şi al cărui text îi aparţine. De atunci, povestea noastră a decurs frumos şi suntem fericiţi că destinele noastre s-au unit”, a spus Augusta pentru Click!

Cum a cunoscut-o Andreas Petrescu pe Augusta Lazarov

Andreas Petrescu a dezvăluit, într-un interviu, cum a început povestea de dragoste dintre el și Augusta Lazarov.

‘Jucam „Mă mut la mama” la Godot și trebuia să vină la spectacol. Eu nu știam. Eram încă în sală mă uitam la scenă și mă gândeam ce voi face. A venit colegul și mi-a zis: „Nu sta pe scaunul ăsta că aici stă Augusta Lazarov. Eu am zis: „Să fie sănătoasă! Ce treabă am eu cu ea? Când o să vină, o să stea.” și aud o voce: „Bună! Cred că ne cunoaștem.” Era chiar Augusta.

M-am simțit foarte prost. M-am ridicat, am dat mâna. Nu ne cunoșteam personal, dar eu o văzusem la televizor. Ea văzuse niște emisiuni. Ne știam de la televizor. Mi-a spus ulterior că avea impresia că sunt un bărbat superficial și arogant. A văzut spectacolul, după care mi-a zis că și-a schimbat cu totul părerea despre mine și am făcut rost de numărul ei de telefon’, a explicat actorul.

citește și...