Declarația de dragoste pe care Augusta Lazarov a primit-o de la soțul ei. ”Eu sunt doar pentru că ea e ea”

12.08.2020, 11:09
Declarația de dragoste pe care Augusta Lazarov a primit-o de la soțul ei. ”Eu sunt doar pentru că ea e ea”
Declarația de dragoste pe care Augusta Lazarov a primit-o de la soțul ei. ”Eu sunt doar pentru că ea e ea”

Fosta vedetă de televiziune Augusta Lazarov a primit o superbă declarație de dragoste de la soțul său, actorul Andreas Petrescu.

Augusta Lazarov este o fostă prezentatoare de televiziune și fosta soție a regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov. În prezent, vedeta este căsătorită cu actorul Andreas Petrescu, împreună cu care are un băiețel pe nume Luca.

În urmă cu câteva zile, Augusta Lazarov și-a aniversat ziua de naștere, ocazie cu care actualul său partener de viață i-a făcuit o superbă declarație de dragoste în mediul online.

”Astăzi este ziua ei. Cea mai dintre cele mai, cu care as tot si oriunde si oricând. Frumusețea ei, căldura ei, curajul ei…sunt sprijinul meu. Ea e Augusta mea si forța mea si dimineața mea. Iar eu sunt eu doar pentru că ea e ea”, a scris Andreas Petrescu în mediul online.
Tot în urmă cu câteva zile, Augusta Lazarov a postat pe contul său de socializare un mesaj în care vorbește despre familia sa.
”Tu ești soțul minunat și tăticul ideal. Am căutat o poză doar cu tine, dar parcă ești lipit continuu de Luca. Voi doi vă oferiți reciproc fericire și apoi mi-o faceți mie cadou. Și de asta îți spun să fii sănătos și să trăim împreună muuuulti ani această fericire! Pentru mereu ❤️”, a notat ea.

Cum a cunoscut-o Andreas Petrescu pe Augusta Lazarov

Andreas Petrescu a dezvăluit, într-un interviu, cum a început povestea de dragoste dintre el și Augusta Lazarov.

„Jucam „Mă mut la mama” la Godot și trebuia să vină la spectacol. Eu nu știam. Eram încă în sală mă uitam la scenă și mă gândeam ce voi face. A venit colegul și mi-a zis: „Nu sta pe scaunul ăsta că aici stă Augusta Lazarov. Eu am zis: „Să fie sănătoasă! Ce treabă am eu cu ea? Când o să vină, o să stea.” și aud o voce: „Bună! Cred că ne cunoaștem.” Era chiar Augusta. M-am simțit foarte prost. M-am ridicat, am dat mâna. Nu ne cunoșteam personal, dar eu o văzusem la televizor. Ea văzuse niște emisiuni. Ne știam de la televizor. Mi-a spus ulterior că avea impresia că sunt un bărbat superficial și arogant. A văzut spectacolul, după care mi-a zis că și-a schimbat cu totul părerea despre mine și am făcut rost de numărul ei de telefon”, a explicat actorul.

Întrebat ce l-a atras cel mai mult la soția sa, acesta a răspuns:

„Ochii, prima oară pentru că i-am văzut în întuneric și avea privirea albastră care pentru unii e foarte dură, dar pentru mine este cea mai caldă din lume. Asta m-a atras prima dat. După care m-au atras mai multe lucruri. Felul ei de-a fi. Este o femeie extrem de inteligentă, foarte frumoasă, blândă și cu o capacitate fabuloasă de-a împărți viața cu altcineva. Eu n-am știut că ea poate împărți așa viața cu un om. Vă jur, nu e nicio declarație de dragoste, îți spun cu toată sinceritatea e cea mai bună soție pe care o puteam găsi pe pământul acesta”.

citește și...