Reacția ironică a Ralucăi Zenga, după ce fostul ei soț a confirmat că s-au despărțit! Walter Zenga a învinovățit-o pentru separare

08.10.2020, 12:11
Reacția ironică a Ralucăi Zenga, după ce fostul ei soț a confirmat că s-au despărțit! Walter Zenga a învinovățit-o pentru separare
Reacția ironică a Ralucăi Zenga, după ce fostul ei soț a confirmat că s-au despărțit!

Zilele trecute, Walter Zenga a confirmat că s-a despărțit de soția lui, Raluca, după 17 ani de relație. Antrenorul italian a mărturisit că a depus deja actele de divorț și că nu mai există șanse de împăcare.

Walter Zenga şi Raluca Irina Rebedea s-au despărțit și urmează să divorțeze! Cei doi s-au căsătorit în mai 2005, însă acum au decis să o ia pe drumuri separate. Soții Zenga au împreună doi copii, pe Samira şi pe Walter jr. Într-un interviu pentru Click!, Walter Zenga a explicat motivele care au dus la despărțire.

Walter Zenga a învinovățit-o pentru separare

‘Ceea ce a apărut în ultime zile in mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!”, a scris Walter Zenga pe Instagram.

„Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai’, a spus el pentru Click!

Declarațiile făcute pe antrenor nu au rămas netaxate de Raluca. Pe rețelele de socializare, aceasta a publicat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei partener. În plus, a publicat o imagine cu ea în timp ce zâmbește, semn că separarea nu a afectat-o mai deloc.

‘Mulțumesc pentru dragoste! Sunt pregătită să văd lumina mare a zilei’, a scris Raluca Zenga.

Nu mai locuiesc împreună

În ultimele șase luni, Raluca Zenga a locuit în Dubai, alături de cei doi copii, în vreme ce Walter Zenga a fost nevoit să locuiască în Sicilia, Italia, acolo unde a antrenat de la începutul anului echipa Cagliari din seria A.

De aproape două luni, Walter Zenga s-a întors în Dubai și a depus deja actele de divorț. În plus, s-a mutat singur apartament închiriat în Dubai. Se pare că relația lor s-a deteriorat încă din 2019.

În timpul pandemiei de coronavirus, Raluca Zenga infirma zvonurile că s-ar fi despărțit de tatăl copiilor săi.

‘Toate bune, aici în Dubai. Walter a venit înapoi din Italia și suntem toți acasă. Noi n-am simțit nevoia că trebuie să dăm răspunsuri unor zvonuri nefondate. Ne-am văzut de treaba noastră, de casa noastră. Nu prea avem contact cu presa și cu scandalurile. Fiind despărțiți de atâtea luni, eu cu copiii în Dubai, iar Walter în Italia, nu au fost fotografii și nici vacanțe împreună’, a declarat Raluca Zenga, la PRO TV.

 

citește și...