Primele declarații ale lui Walter Zenga despre despărțirea de Raluca: ‘Nu o mai cunosc pe femeia care mi-a stat alături atât timp’

06.10.2020, 19:19
Primele declarații ale lui Walter Zenga despre despărțirea de Raluca: 'Nu o mai cunosc pe femeia care mi-a stat alături atât timp'
Primele declarații ale lui Walter Zenga despre despărțirea de Raluca: 'Nu o mai cunosc pe femeia care mi-a stat alături atât timp'

Este oficial! Walter şi Raluca Zenga nu mai formează un cuplu de luni bune, iar antrenorul a confirmat zvonurile apărute în presă. Cei doi s-au căsătorit în mai 2005, însă acum au decis să o ia pe drumuri separate. Soții Zenga au împreună doi copii, pe Samira şi pe Walter jr.

Walter Zenga a confirmat despărțirea de Raluca

Walter Zenga şi Raluca Irina Rebedea urmează să divorțeze după 17 de relație. Celebrul antrenor italian a explicat motivele care au dus la despărțire. Se pare că lipsa comunicării și faptul că Walter a fost plecat mai mult timp de acasă au dus la ruperea relației. De ceva timp, Walter Zenga nu mai publicat nicio fotografie pe rețelele de socializare, alături de Raluca, lucru care le-a dat de gândit multora.

În ultimele șase luni, Raluca Zenga a locuit în Dubai, alături de cei doi copii, în vreme ce Walter Zenga a fost nevoit să locuiască în Sicilia, Italia, acolo unde a antrenat de la începutul anului echipa Cagliari din seria A.

De aproape două luni, Walter Zenga s-a întors în Dubai și a depus deja actele de divorț. În plus, s-a mutat singur apartament închiriat în Dubai. Se pare că relația lor s-a deteriorat încă din 2019.

‘Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanţei dintre noi, creată şi de jobul meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soţia mea e schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsăm viaţa să îşi urmeze cursul firesc!’, a declarat Walter Zenga pentru Click!

Ce spunea Raluca despre mariajul cu Walter Zenga

În urmă cu două luni, Raluca Zenga făcea mărturisiri despre relația cu soțul ei. Blonda afirma că ea și Walter Zenga sunt fericiți și că nu se pune problema unui divorț.

‘Toate bune, aici în Dubai. Walter a venit înapoi din Italia și suntem toți acasă. Noi n-am simțit nevoia că trebuie să dăm răspunsuri unor zvonuri nefondate. Ne-am văzut de treaba noastră, de casa noastră. Nu prea avem contact cu presa și cu scandalurile. Fiind despărțiți de atâtea luni, eu cu copiii în Dubai, iar Walter în Italia, nu au fost fotografii și nici vacanțe împreună’, a declarat Raluca Zenga, pentru ‘Vorbește lumea’.

citește și...