Reacția halucinantă a fostei iubite a lui Costin Mărculescu la aflarea veștii că actorul a murit! Femeia i-a dăruit un copil

13.06.2020, 17:17
Reacția halucinantă a fostei iubite a lui Costin Mărculescu la aflarea veștii că actorul a murit! Femeia i-a dăruit un copil
Reacția halucinantă a fostei iubite a lui Costin Mărculescu la aflarea veștii că actorul a murit! Femeia i-a dăruit un copil

Costin Mărculescu a decedat la vârsta de 50 de ani, în urma unui infarct! Actorul a fost înhumat sâmbătă, 13 iunie, la cimitirul ‘Reînvierea’. El a fost condus pe ultimul drum de rudele sale, dar și de prietenii apropiați, care au făcut tot posibilul ca funeraliile acestuia să se desfășoare așa cum și-ar fi dorit.

Din păcate, Costin Mărculescu nu a mai apucat să își vadă unicul fiu. Fosta lui iubită, Samira, și băiețelul de 10 ani locuiesc de ceva vreme în străinătate. La aflarea veștii că actorul a decedat, femeia nu a fost impresionată și a transmis doar că îi pare rău.

Fosta iubită a lui Mărculescu, reacție șocantă când a aflat că a murit

Costin Mărculescu și Samira s-au cunoscut în 2003, pe vremea când el deținea o agenție de fotomodele. Au avut o relație de scurtă durată, iar în 2008 au decis să revină iar un cuplu. Din relația lor a rezultat un copil, pe nume Bibi, despre care Samira mărturisea că nu a fost dorit de Costin Mărculescu.

‘Samira i-a spus că e însărcinată, sigur că l-a anunțat. Era o copilă de 23 de ani, îi era frică să crească un copil singură, mai ales că nu avea niciun sprijin din partea familiei, care locuia peste hotare. Costin nu a vrut să își asume în acel moment paternitatea, a spus că el nu este pregătit să devină tată și i-a cerut tinerei să avorteze. Ea nu a vrut și a ales să țină copilul. A plecat în Australia, la mama sa, unde a și născut și și-a asumat rolul de mamă singură’, mărturiseau apropiații celor doi.

Samira și-a refăcut viața și locuiește în afara țării

Femeia i-a dezvăluit acestuia că este tată abia în 2015, când copilul împlinise 5 ani. Bucuros de veste, Costin Mărculescu a vrut să se asigure că este sânge din sângele său și a făcut testul ADN. A reieșit că Bibi este copilul lui, iar actorul voia să o ia de soție pe mama băiatului. Acest lucru nu s-a întâmplat, cei doi ajungând să se despartă din nou.

Vestea că Mărculescu a decedat nu a șocat-o pe Samira. Femeia s-a rezumat în a comunica că nu suferă după moartea lui, iar copilul ei nu a apucat să îl cunoască așa bine pe Costin.

‘Îi pare rău, desigur, însă nu se poate spune că suferă foarte tare. Ea și-a refăcut viața, este fericită și liniștită. Nu i-a spus încă băiatului, însă, cel mai probabil, nici Bibi nu va suferi foarte mult pentru că de abia l-a cunoscut pe Costin. Nu a fost prezent în viața lui ca să existe o conexiune. Samira nu a trimis nici măcar o coroană de flori pentru că nu a considerat că este cazul’, au mai spus prietenii lui Costin Mărculescu, pentru Impact.ro. 

citește și...