Cui va rămâne apartamentul în care și-a dat ultima suflare Costin Mărculescu

13.06.2020, 15:59
Cui va rămâne apartamentul în care și-a dat ultima suflare Costin Mărculescu
Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct

Costin Mărculescu a fost înmormântat sâmbătă, 13 iunie, la cimitirul Reînvierea din București. Toți cei care l-au cunoscut au asistat la ceremonia de înhumare, alături de tatăl și sora acestuia.

Vestea că a murit a șocat pe toată lumea! Celebrul actor din Liceenii a fost găsit mort, în cadă, în dimineața zilei de 11 iunie. Vecinii au chemat Poliția, după ce acesta nu mai fusese văzut de câteva zile.

Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct

Medicii legiști au declarat că a decedat din cauza unui infarct din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta.

Costin Mărculescu locuia singur de ani buni și nu era însurat. Singurul care îi mai ținea companie era animalul său de companie, Maxy.

Deși avea un băiat dintr-o relație anterioară, din păcate, el nu a mai apucat să își vadă fiul, pe Bibi. Costin Mărculescu s-a iubit cu Samira, o tânără de profesie model. Din relația de scurtă durată a celor doi a rezultat un fiu.

Când a aflat că este însărcinată, Samira a decis să plece în Australia. S-a întors în România abia când copilul ei și al lui Costin împlinise vârsta de 5 ani.

Costin Mărculescu are un fiu de 10 ani

Tot atunci, femeia l-a anunțat pe actor că este tată. Pentru a ști sigur că băiatul este copilul lui, Costin Mărculescu a făcut un test ADN, care a confirmat că micuțul este sânge din sângele său.

Bucuros că este tătic, Costin mărturisea că vrea să se împace cu mama fiului său și să își întemeieze o familie. Din păcate, relația celor doi nu a funcționat, iar Samira a plecat din nou din țară. Din acel moment, Costin nu și-a mai văzut deloc fiul.

Acum, cei mai mulți se întreabă ce se va întâmpla cu apartamentul în care și-a dat ultima suflare Costin Mărculescu. Acesta locuia într-un apartament modest din București. Locuința era singura cu care el mai rămăsese după ce își pierduse toată averea.

Conform playtech.ro, înainte de a muri, Costin Mărculescu luase decizia de a lăsa apartamentul fiului său, deși nu îl mai văzuse de ani buni. Actorul suferea enorm că nu a putut să îi ofere băiatului un cămin și o educație.

citește și...