Reacția fostului soț al Cristinei Spătar după ce vedeta s-a despărțit de iubitul tinerel: ‘Să facă ce vrea. M-am recăsătorit’

13.05.2021, 17:25
Reacția fostului soț al Cristinei Spătar după ce vedeta s-a despărțit de iubitul tinerel: 'Să facă ce vrea. M-am recăsătorit'

După divorțul de tatăl copiilor săi, Cristina Spătar s-a refugiat în brațele unui bărbat cu 20 de ani mai tânăr ca ea, Tiberiu Vărzaru. Cei doi și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

Din păcate, relația solistei se pare că a ajuns la final, după patru ani de iubire. Cristina Spătar a mărturisit recent că ea și Tiberiu Vărzaru s-au despărțit.

Cristina Spătar s-a despărțit de iubitul tinerel

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a spus artista, la Antena Stars.

În plus, artista a fost văzută în compania altui bărbat, la un restaurant de fițe din Capitală. Din primele informații apărute în presă, bărbatul ar fi însurat și are doi copii minori.

În schimb, Cristina Spătar a negat că ar avea o relație amoroasă cu acesta și a mărturisit că este doar un prieten.

”Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem”, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars, notează spynews.ro.

După ce imaginile cu Cristina Spătar și bărbatul misterios au apărut în presă, fostul soț al vedetei a reacționat vehement.

“Să facă ce vrea, eu am casa mea, m-am recăsătorit, nu este problema mea cu cine se întâlnește Cristina. Noi vorbim doar despre copii!”, a declarat afaceristul pentru Playtech. 

citește și...