Cristina Spătar, despre mariajul eșuat: ‘Nu mai vorbesc deloc cu fostul soț. S-a răcit relația și cu mama lui’

06.01.2021, 16:02
Cristina Spătar, despre mariajul eșuat: 'Nu mai vorbesc deloc cu fostul soț. S-a răcit relația și cu mama lui'
Cristina Spătar, despre mariajul eșuat: 'Nu mai vorbesc deloc cu fostul soț. S-a răcit relația și cu mama lui'

Cristina Spătar și tatăl celor doi copii ai săi au divorțat în urmă cu patru ani și jumătate. Afaceristul a fost cel care a vrut să se separe de cântăreață.

Regina R&B și bărbatul au fost căsătoriți timp de 8 ani și au împreună doi copii, Albert și Aida Maria. După separare, Cristina Spătar a suferit enorm. La vremea respectivă, bărbatul a fost acuzat că i-a fost infidel soţiei sale, Cristina Spătar.

Pentru artistă, perioada după divorţ a fost destul de grea, mai ales că încă îl mai iubea pe bărbatul cu care a trăit opt ani.

Cristina Spătar, detalii despre mariajul eșuat

Dar iată că timpul vindecă rănile, iar cea supranumită regina R&B este acum veselă şi pare să-şi trăiască viaţa din plin. De mai bine de patru ani, Cristina Spătar se iubește cu Tibi Vărzaru, fostul ei antrenor de fitness.

Invitată miercuri la prânz, 6 ianuarie, în platoul emisiunii ‘La Măruță, Cristina Spătar a vorbit despre mariajul eșuat, dar și despre povestea de iubire cu Tibi Vărzaru. Cristina Spătar a explicat că încă se judecă prin tribunal cu fostul soț pentru pensia alimentară a copiilor.

Vedeta a recunoscut că nu mai ține deloc legătura cu fostul soț, nici măcar atunci când vine vorba de copiii lor. Cristina Spătar a mai spus că a rupt relația și cu fosta soacră.

Nu mai vorbește cu tatăl copiilor

‘Nu mai vorbesc deloc cu fostul soț. Nu mi se pare normal să îi separ de tatăl lor. Au telefoane, comunică. Nu vorbim deloc. Fostul soț nu a încercat să ia legătura cu mine. Copiii sunt mari. A trecut timpul. S-a răcit relația și cu mama lui. M-am retras. O relație elegantă o am în continuare cu fratele lui și soția lui, cumnata mea.

A fost o perioadă mai delicată, ultimii 2-3 ani de mariaj. Lipsea foarte mult de acasă. Eu eram doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat niciodată. El și familia lui erau totul pentru mine. Aveam un feeling. Nu era colerică. Îmi reproșa că plângeam mult. Nu i-am căutat niciodată în telefon. Se schimbase, mă durea. Nu mă așteptam la divorț. Mi-a fost teamă să nu-mi pierd căsnicia. Nu mai am așteptări. Am stat de vorbă și cu psiholog. Am vrut să știu de ce a ales fostul meu soț așa. Probabil nu am fost eu destul de înțelegătoare’, a spus solista, în direct la PRO TV.

Cât despre noul ei partener, Cristina Spătar a precizat că este bărbatul care a făcut-o să treacă peste divorț.

‘Suntem împreună de la divorț. Pe Tibi l-am cunoscut înainte cu două luni. Imediat după divorț, ne-am cuplat. Nu am simțit niciodată diferența de vârstă. Are o relație frumoasă cu copiii mei. I-am cunoscut pe părinții lui. Nu vreau să mă mai mărit. Nu fac niciun plan. Eu sunt mai reticentă în privința căsătoriei, el și-ar dori. Tibi m-a ajutat să șterg totul brusc. A venit la momentul potrivit’, a mai spus aceasta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA SPATAR (@cristina.spatar)

citește și...