Reacția fabuloasă a lui Răzvan Simion, după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tătic

30.03.2021, 12:51
Reacția fabuloasă a lui Răzvan Simion, după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tătic
Reacția fabuloasă a lui Răzvan Simion, după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tătic

Zilele trecute, Dani Oțil a anunțat că va deveni tătic pentru prima dată. Logodnica lui, Gabriela Prisăcariu, este însărcinată în patru luni și va naște în luna august a acestui an. 

”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții, deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe contul său de socializare.

Răzvan Simion, mesaj fabulos pentru Dani Oțil

Viitorii părinți au primit numeroase felicitări din partea celor dragi. Nici Răzvan Simion, colegul lui Dani de la matinal, nu putea să nu-i transmită un mesaj fabulos.

Răzvan Simion a fost extrem de fericit că prietenul lui bun urmează să devină tătic. Fostul iubit al Lidiei Buble i-a transmis toate urările de bine într-un mesaj emoționant.

 „Nu știu cum se zice la români sau în alte părți. Felicitări, să fie într-un ceas bun, bravo, bă! O să avem un „nepoțel”. Deja au început împărțelile. Ne împărțim motoarele, mașinile, să vedem care ce ia, că bănuiesc că nu o să mai ai nevoie de ele, Dănuțule. Hai să fim serioși. Am împărțit deja tot de aseară”, i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil.

Cum a anunțat Dani Oțil că va fi tătic

Cel care a dat vestea că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu iubita lui însărcinată. Mesajul transmis de prezentatorul de televiziune a fost unul inedit.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil în mediul online.

citește și...