Ce spune iubita lui Dani Oțil despre sarcină! Gabriela Prisăcariu: “Nu am voie să fac mișcare”

29.03.2021, 21:06
Ce spune iubita lui Dani Oțil despre sarcină! Gabriela Prisăcariu: Nu am voie să fac mișcare''
Ce spune iubita lui Dani Oțil despre sarcină! Gabriela Prisăcariu: "Nu am voie să fac mișcare''

Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinți pentru prima dată după mai bine de doi ani de relație.

Vestea cea mare au dat-o duminică seară, 28 martie, pe rețelele de socializare. Fotomodelul va naște în luna august, la o clinică privată din Capitală.

Gabriela Prisăcariu, primele detalii despre sarcină

Gabriela Prisăcariu a oferit și primele detalii despre sarcină. Blondina este deja însărcinată în patru luni și deja a luat în greutate 2 kilograme.

„Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Blondina a recunoscut că i-a fost mai greu în prima lună când a avut stările de greață specifice graviduțelor.

“Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai detaliat Gabriela, pentru Click!

citește și...