Dani Oțil, primele declarații după ce s-a aflat că va deveni tătic. ”Știm exact ce o să fie”

29.03.2021, 13:20
Dani Oțil, primele declarații după ce s-a aflat că va deveni tătic. ”Știm exact ce o să fie”
Dani Oțil, primele declarații după ce s-a aflat că va deveni tăric. ”Știm exact ce o să fie”

Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, au făcut primele declarații după ce au anunțat că urmează să devină părinți pentru prima oară.

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil formează un cuplu de ceva vreme cu Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil a anunțat în data de 28 martie 2021 că urmează să devină tătic pentru prima oară.  Dani Oțil a făcu primele declarații după ce s-a aflat de sarcina iubitei sale. „Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse”, a spus Dani Oțil la emisiunea „’Neatza cu Răzvan și Dani”, potrivit spynews.ro. În privința sexului bebelușului, Dani Oțil a transmis că-l va dezvălui abia peste o lună: „Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt și sexul”.

Și Gabriela Prisăcariu a vorbit despre sarcina sa. ”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare, conform sursei mai sus-menționate. ”Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea ”bă, voi când faceți un copil”. De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor, poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a adăugat aceasta.

Cum a anunțat Dani Oțil că urmează să devină tătic

Cel care a dat vestea că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu iubita lui însărcinată.

Mesajul transmis de prezentatorul de televiziune a fost unul inedit.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil în mediul online.

 

citește și...