Reacția fabuloasă a lui Horia Moculescu când a aflat că fosta soție și-a deschis cont pe OnlyFans

25.11.2022, 21:51
Reacția fabuloasă a lui Horia Moculescu când a aflat că fosta soție și-a deschis cont pe OnlyFans
Reacția fabuloasă a lui Horia Moculescu când a aflat că fosta soție și-a deschis cont pe OnlyFans

Zilele trecute, Mariana Moculescu a anunțat că și-a deschis cont pe platforma pentru adulți, OnlyFans. De când a revenit în România, aceasta se confruntă cu mari probleme financiare, așa că s-a decis să scoată sume frumușele cu imaginile postate pe site-ul cu conținut interzis minorilor. 

„Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți, și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont și că este succesul ei, toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta.

Atât de mare efect a avut asupra mea, încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial. Prima săptămână este gratis. Apoi, abonamentul va costa 20 de dolari. Conținutul postat va fi adult”, a declarat Mariana Moculescu, potrivit spynews.ro.

Mariana Moculescu vrea să facă bani din OnlyFans

Fostul ei soț, Horia Moculescu, a reacționat după ce bruneta a făcut aceste declarații. Surprins, compozitorul de 85 de ani a glumit pe seama deciziei luate de fosta lui parteneră.

„Serios? A făcut asta? Doar nu era să-și deschidă un cont pe site-uri pentru copii! Noi nu ne mai consultăm. Suntem divorțați de multă vreme, de 25 de ani, dacă am calculat eu bine. Iar perioada asta poate fi egală cu o viață de om. E viața ei, nu mă interesează, face ceea ce-și dorește!”, a declarat Horia Moculescu pentru Playtech.

Bruneta s-a stabilit definitiv în România

În 2020, Mariana Moculescu a decis să plece din Italia și să revină în România, după ce s-a despărțit de iubitul italian. Cei doi au avut o relație cu năbădăi vreme de câțiva ani. În 2019, italianul a dat-o pe mâna Poliției pe brunetă. În plus, ea a dorit să fie cât mai aproape de fata ei, Nidia, și fostul soț, Horia Moculescu.

„Nidia m-a vizitat, o chem des pe la mine. Am ieșit la cosmetică, mergem la masaj. E fericită că m-am întors, bem împreună ceai de trandafir. E mărișoară acum, dar tot copil a rămas pentru mine. Recuperăm timpul pierdut. Acum e destul de echilibrată, matură. Îmi doresc să mai dorm cu ea, am dormit cu ea până la 13 ani”, povestea vedeta, la Antena Stars.

citește și...