Reacția fabuloasă a lui Dani Oțil după ce s-a însurat: ce a putut să spună în direct, la tv

17.05.2021, 15:03
Reacția fabuloasă a lui Dani Oțil după ce s-a însurat: ce a putut să spună în direct, la tv
Reacția fabuloasă a lui Dani Oțil după ce s-a însurat: ce a putut să spună în direct, la tv

Dani Oțil și mama copilului său, Gabriela Prisăcariu, s-au cununat civil weekend-ul trecut. Evenimentul a fost unul restrâns, la restaurantul pe care matinalul de la Antena 1 îl deține în București. 

Dani Oțil a spart gheața și a renunțat la burlăcie! Prezentatorul tv s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, care va aduce pe lume primul copil al cuplului.

Dani Oțil, primele declarații despre nunta cu Gabriela Prisăcariu

Luni dimineață, 17 mai, în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, Dani Oțil a făcut primele declarații despre evenimentul din weekend. Ca deobicei, Dani Oțil a făcut glume, mărturisind că va rămâne același om de până acum.

„Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.r. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a declarat Dani Oțil în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Soția lui Dani Oțil este gravidă

Cel care a dat vestea că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu iubita lui însărcinată. Mesajul transmis de prezentatorul de televiziune a fost unul inedit.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe pagina lui de Instagram.

citește și...