Cu ce preparate sofisticate s-au delectat invitații la nunta lui Dani Oțil și cât au scos din buzunar pentru dar

17.05.2021, 11:45
Cu ce preparate sofisticate s-au delectat invitații la nunta lui Dani Oțil și cât au scos din buzunar pentru dar
Cu ce preparate sofisticate s-au delectat invitații la nunta lui Dani Oțil și cât au scos din buzunar pentru dar

Weekend-ul trecut, Dani Oțil și Gabriel Prisăcariu s-au cununat civil, iar evenimentul a fost unul pe cinste. Mirii și invitații lor au petrecut de zor la restaurantul pe care prezentatorul de la Neatza îl deține în Capitală.

În cea mai fericită zi din viața lor, Dani Oțil și Gabriel Prisăcariu au avut grijă ca toți nuntașii să se delecteze cu cele mai delicioase preparate. Cum era de așteptat, meniul a fost unul generos și pe toate gusturile. Bucatele alese au fost preparate de bunul prieten al lui Dani Oțil, chef Nicolai Tand.

Pentru că evenimentul a fost unul cu ștaif, mulți s-au întrebat cât a costat un meniu la restaurantul unde Dani Oțil și-a făcut nunta.

Ce au mâncat invitații la nunta lui Dani Oțil 

Conform informațiilor prezentate pe site-ul oficial al localului, meniul conține preparate din pește, carne de vită, pui și porc, precum și preparate mai sofisticate precum piept de rață cu piure de trufe sau caracatiță prăjită.

De reținut că prețurile pentru asemenea bunătăți sunt accesibile pentru toată lumea, însă în meniu există și bucate cu prețuri destul de piperate.

De exemplu, pentru o friptură de 200 de grame, oamenii trebuie să scoată din buzunar între 36 și 88 de lei. Aperitivele pornesc de la 24 de lei și ajung chiar la 54 de lei și conțin diverse combinații delicioase de creveți, brânzeturi mixte, salate de tot felul tip garnitură.

De asemenea, prețul salatelor din meniu pornește de la 29 de lei și poate ajunge chiar și la 50 de lei.

La un calcul mai atent, un meniu obișnuit la restaurantul lui Dani Oțil nu depășește 50 de euro, însă cu siguranță, prezentatorul tv și-a desfătat invitații cu preparate dintre cele mai sofisticate care au costat mult mai mult.

Soția lui Dani Oțil este gravidă

Cel care a dat vestea că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu iubita lui însărcinată. Mesajul transmis de prezentatorul de televiziune a fost unul inedit.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe pagina lui de Instagram.

citește și...