FOTO. Răzvan Simion și iubita lui au atras toate privirile la nunta lui Dani Oțil. Prezentatorul tv, amorezat până peste cap de Daliana Răducan

16.05.2021, 14:23

Sâmbătă, 15 mai, Dani Oțil s-a însurat în mare secret cu iubita lui, Gabriela Prisăcariu. De la fericitul eveniment nu putea lipsi bunul său prieten, Răzvan Simion. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele la o biserică din Capitală, cu puțin timp înainte de a deveni părinți.  Petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul pe care prezentatorul de la Antena 1 îl deține în Capitală.

Pe lângă fericiții miri, cel care a atras atenția a fost și Răzvan Simion. Îmbrăcat la patru ace, chipeșul prezentator tv nu a putut trece neobservat printre doamnele și domnișoarele de la petrecere, cu toate că nu a venit singur.

Răzvan Simion, însoțit de iubita lui la nunta lui Dani Oțil

Acesta a venit însoțit la party de iubita lui, Daliana Răducan. Cei doi au fost în centrul atenției și s-au pozat fericiți împreună.

În plus, Răzvan Simion s-a asortat la vestimentație cu noua lui parteneră. Răzvan Simion a avut un costum crem, pe care l-a accesorizat cu niște pantofi albi, iar Daliana Răducan un costum alb, simplu.

Mai mult de atât, Răzvan Simion a postat pe pagina lui de Instagram o imagine cu el și iubita lui, la care a adăugat un mesaj de dragoste: „Arhitecta sufletului meu.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

citește și...