Reacția dură a Minodorei: ”Vă rog foarte mult să nu mai îndrăzniți să mă faceți: mincinoasă, perfidă, neserioasă”

17.09.2020, 09:26
Reacția dură a Minodorei: ”Vă rog foarte mult să nu mai îndrăzniți să mă faceți: mincinoasă, perfidă, neserioasă”
Reacția dură a Minodorei: ”Vă rog foarte mult să nu mai îndrăzniți să mă faceți: mincinoasă, perfidă, neserioasă”

După ce a primit numeroase comentarii negative legate de modul în care a slăbit, Minodora a transmis un mesaj extrem de dur celor care o urmăresc în mediul online.

Cântăreața Minodora s-a enervat la culme după ce unele persoane au comentat negativ în legătură cu modul în care artista a slăbit. Aceasta a fost criticată și pentru că nu a spus numele picăturilor care o ajută să-și ținîă greutatea sub control. Vedeta a decis să pună lucrurile la punct. Cântăreața le-a cerut internauților să nu o mai critice fără să o cunoască.

”Vă rog foarte muuult să nuu mai îndrăzniți să mă faceți: mincinoasă, perfidă, neserioasă , vacă etc!! De ce??? Pentru că nu am scris numele picăturilor care m-au ajutat să slăbesc? Oare credeți că stau degeaba?? În această perioadă sunt angrenată în foarte multe proiecte muzicale, sunt pe drumuri, în studiouri am multe lucruri de făcut stau fff puțin pe fb! Acum am un pic de timp să scriu cât beau cafeaua, după care plec înspre TV!

Nu este corect să jigniți pe cineva, fără să știți ce face, ce program are!!! Am și eu un copil, sunt părinte în afara faptului că sunt artist!! Ce credeți ?? Am rămas și fără menajeră… nuu glumesc, este pe bune!!! Fac și treabă în casă, pentru că trebuie!! Vă expilc un pic programul meu, ca să înțelegeți, cam cum stau lucrurile!! ( nuu că justificare, ci pentru că sunt un om drept).Știți despre ce vorbesc doamnelor!!! (cu treaba în casă, mă refer)

Așa că va rog insistent să vă controlați comentariile când scrieți aici, pentru că nuu permit!!! Nu vă place de mine, nu trebuie să intrați pe această pagină!! E simplu!!  După ce vin de la emisiune, în cursul zilei de azi, voi face o poză cu aceste picături, pe care o să puteți să vi le comandați dacă doriți!! Nu se găsesc în România! Atenție!!! Nu mâncați 5 sarmale și luați picături… cred că ați imteles ce vreau să spun!! Totul cu moderație!! Va ajută și cu poftă pentru dulciuri!!”, a transmis vedeta.

”Nu doresc decât să fiu respectată”

”Mă duc să mă machiez, să mă pregătesc!!! (plec la emisiune) Atenție cum vă comportați cu mine, (mă refer la cei fără bun simț și fără educație) pentru că nu doresc decât să fiu respectată, așa cum respect și eu la rândul meu și există și avocați… și încă unii din aiaaa buni!!! Zi făină!! Cu drag și respect, Minodora!!!

Ps: asta e… mă luară nervi!!!  Nu accept!!! V-am pupat!!!  Încă cevaaa… am revenit pentru că am citit acum niște comentarii!!  Eu am făcut operație de tăiere de stomac în 2017, acum 3 ani și m-am reîngrășat după 10 Kg!!! Dacă nu îmi cunoașteți povestea vieții, nu mai scrieți, aiurea!! Informați-vă înainte, vă rog frumos!!!”, a mai spus artista.

Ce spune Minodora despre picăturile de slăbit pe care le ia

Minodora a vorbit recent despre picăturile pe care le ia pentru a-și ține greutatea sub control.

”Am început să iau niște picături aduse din străinătate. Nu este un produs de aici. M-au ajutat. Mi-au tăiat pofta de mâncare și de dulciuri. Cu aceste picături am și redus cantitatea de mâncare.

Mănânc mult mai puțin. Mănânc absolut orice, dar foarte puțin. Așa, câteva guri. Nu mai mănânc doar fiert sau doar la cuptor. Pofta de mâncare este mult mai mică datorită acestor picături. De un an de zile le iau. Acum am 67 de kilograme”, a explicat Minodora de curând, la o emisiune TV.

”Nu îmi mai este nici foame, nici poftă de la aceste picături. Mi le aduce cineva din Italia. (…) Vreau să ajung undeva la 65 de kg și atât.

Nu-mi doresc să renunț la picături, ele nu afectează în niciun fel. Sunt 100% naturale. Nu aș avea de ce să le opresc”, a adăugat artista.

citește și...