Prin ce a trecut Minodora ca să slăbească. ”Mâncam nonstop”

04.09.2020, 10:24
Prin ce a trecut Minodora ca să slăbească. ”Mâncam nonstop”
Prin ce a trecut Minodora ca să slăbească. ”Mâncam non-stop”

Binecunoscuta cântăreață Minodora a explicat ce eforturi a făcut de-a lungul anilor pentru a slăbi și pentru a ajunge la forma fizică dorită.

În ultima perioadă de timp, Minodora a slăbit foarte mult și acest lucru se observă foarte bine pe silueta sa. Însă, de-a lungul anilor, artista a avut probleme cu greutatea și a făcut eforturi pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

La o emisiune de televiziune, Minodora a povestit cum a mai slăbit la un moment dat,, însă s-a înfrășat la loc.

„Am mai slăbit o dată, da, în urma unui pariu. Am slăbit 21 de kg, m-am menținut trei ani și pe urmă n-am mai putut. Am mâncat fără carbohidrați, fără dulciuri, fără băutură, alcool, am înnebunit.

Am rezistat până am ajuns la mama acasă și am poftit la cornulețe cu gem. Și am mâncat un lighean din ăsta mare. În momentul în care papilele gustative deprind gustul de bun, e nasol.

Eu cât am stat acolo, trei-patru zile, cu cornulețe cu gem nonstop, m-am și nenorocit. După, am crezut că nu m-am îngrășat. Și am tot mâncat și am ajuns la 98 la loc”, e explicat Minodora, citată de spynews.ro.

Ulterior, artista a ajuns pe masa de operație și și-a făcut o intervenție de micșorare a stomacului.

„M-am dus la operație. Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis că nu-mi doresc 50 de kilograme. Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc. Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat”, a mai spus vedeta.

Cum se mențiune în formă acum

Minodora a mărturisit și cum a reușit să slăbească acum și cum se menține în formă.

„Acum, de un an de zile, sunt atentă la ce mănânc. Mănânc mai puțin și mă ajută niște picături aduse din străinătate care taie pofta de mâncare. Eu am făcut două luni de zile masaj și intenționez să intru ca lumea la sport”, a detaliat artista.

citește și...