FOTO. Puțini au mai văzut-o așa pe Minodora. Apariție rară în costum de baie!

16.08.2020, 14:40
FOTO. Puțini au mai văzut-o așa pe Minodora. Apariție rară în costum de baie!
Puțini au mai văzut-o așa pe Minodora. Apariție rară în costum de baie!

Minodora și-a luat fanii prin surprindere după ce a publicat două fotografii în care apare în costum de baie, la mare.

Minodora s-a afișat în costum de baie în fața admiratorilor ei din mediul online. Aceasta este una dintre rarele ocazii când binecunoscuta artistă apare astfel.

În imaginile respective se observă cât de mult a slăbit Minodora.

”Duminică… puțină relaxare nu strică, până diseară când o să cânt”, le-a transmis artista prietenilor ei virtuali.

”Arăți minunat”, ”Ai slăbit foarte frumos”, ”Ești superbă”, ”Wow, ești superbă, ce fain ai săbit și ce frumos îți stă”, ”Îți stă foarte bine”, ”Wow, ce mult ai slăbit și ce bine îți stă”, Arăți super! Felicitări!”, ”Ce bine arăți”, ”Ești frumoasă! Cât de mult ai slăbit”, ”Ce siluetă, ce bine arăți!”, ”Ce ai slăbit! Ești super”, s-au grăbit internauții să o felicite pe Minodora pentru felul în care arată.

A dat jos peste 30 de kilograme în ultimele luni

Minodora a reușit să slăbească peste 30 de kilograme în ultimele luni. Vedeta a mărturisit că se chinuie să slăbească de foarte mulți ani.

Minodora a ajuns acum să cântărească 70 de kilograme. Artista a afirmat că hainele pe care le purta înainte de a slăbi nu-i mai vin.

Cântăreața a afirmat că este determinată să ajungă la greutatea pe care o avea atunci când s-a lansat în industria muzicală din România.

„Am slăbit vreo 30 de kilograme și nu mai am cu ce să mă îmbrac, în special atunci când apar în scenă. Ușor n-a fost. M-am chinuit să ajung la kilogramele copilăriei mele de 20 de ani. M-am lansat de 20 de ani și de 20 de ani mă chinui să ajung la 68 de kilograme. Sunt la 70, mai am puțin. Eu acum am ajuns la mărimea M”, a declarat Minodora la o emisiune de televiziune de la postul Antena Stars. .

 

citește și...