Reacția Biancăi Drăgușanu după dezvăluirile făcute de fostul soț. ”Se vede că regretă!”

15.03.2020, 16:48
Reacția Biancăi Drăgușanu după dezvăluirile făcute de fostul soț. ”Se vede că regretă!”

După ce fostul ei soț, omul de afaceri Alex Bodi, a făcut dezvăluiri la TV despre mariajul lor, Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj.

Alex Bodi a povestit la TV numeroase detalii mai puțin cunoscute din mariajul pe care l-a avut cu Bianca Drăgușanu, scoțând la iveală amănunte incendiare.

În timp ce soțul ei era invitat în platoul unei emisiuni de televiziune, Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj la adresa fostului partener de viață.

”Din tot ceea ce a spus se vede că regretă și este absolut normal!”, a afirmat vedeta, potrivit spynews.ro.

Alex Bodi a replicat imediat:

”Cel mai mare regret este că un bărbat ca mine, trecut prin viață, care a muncit de la 17 ani, a ajuns să facă niște jocuri de plastelină și să mă justific eu ca bărbat, să-mi elimin chestiile care mi se aduc indirect și nedrept asupra mea. Să-i fac jocurile Biancăi, să-i fac rating, că nu mai știe lumea de ea!”.

De altfel, Alex Bodi a avut o reacție categorică și în momentul în care a auzit numele fostei sale partenere de viață.

”Care Bianca? Nu am voie să vorbesc despre ea și ce îmi zice la întrebări. A emis un ordin de restricție că i-a căzut peruca sau nu știu ce a declarat. A zis că am bătut-o și când am ajuns la secție a zis că nu am mai bătut-o, i-au ieșit manevrele frumos!”.

Omul de afaceri a mărturisit că se simte dezamăgit de toate cele întâmplate.

”Simt dezamăgire și trădare maximă! Când am plecat de la divorț mi-am lăsat loc de ”bună ziua”. M-am gândit că nu se știe ce se poate întâmpla în viața asta, corect? Nu sunt genul ipocrit și nu vorbesc din frustare! Ea de ieri a reușit să ia o lopățică și să arunce sentimentele!”.

citește și...