Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu. ”Nu o dată, dar eu îmi asum”

15.03.2020, 16:36
Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu. ”Nu o dată, dar eu îmi asum”
Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu. ”Nu o dată, dar eu îmi asum”

Alex Bodi a recunoscut deschis că a înșelat-o pe cea care i-a fost soție pentru o scurtă perioadă de timp, Bianca Drăgușanu.

Acuzat de infidelitate, Alex Bodi a mărturisit că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu. Și nu o dată, ci de mai multe ori.

”Da, am înșelat-o de mai multe ori! Nu o dată, dar eu îmi asum. Și la fel ca și scandalurile și să zic așa, conflictele noastre fizice, au fost 3. De acord că i-am dat o palmă și ea este sensibilă la față sau cum vreți să o numim. Eu îmi asum tot!”, a afirmat Alex Bodi la emisiunea ”Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars, citat de spynews.ro.

De altfel, la TV, Alex Bodi a făcut și alte dezvăluiri neașteptate, mărturisind și că a agresat-o pe Bianca Drăgușanu și că s-a tăiat la mână pentru ea.

„Eu am venit să demonstrez niște chestii, nu am venit doar să vorbesc. Am venit să arăt o dată pentru totdeauna, ca lumea să înțeleagă jocul ei malefic și măștile care încearcă le poarte în societate. Toate certurile noastre și împăcările.. ea mereu a recurs la contre, discuții cu anumite persoane, bârfe, cuvinte urâte la adresa mea. A manipulat anumiți bărbați ca să-mi transmită niște chestii! Am protejat-o și mereu am fost alături de ea!”, a mai spus Alex Bodi.

I-a organizat ziua de naștere fostei neveste

Alex Bodi a mai mărturisit că el a organizat petrecerea de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu și tot el a fost cel care a suportat toate cheltuielile.

„M-am întânit cu ea și am întrebat-o unde vrea să își țină ziua că o să vreau să te ajut, o să vreau să știu ce persoane vin. Ea mi-a spus că la restaurantul cutare, eu am avut niște filmări și m-am dus după filmările alea. Nu că am venit. Eu i-am organizat ziua, eu i-am și plătit toată ziua și acolo și, și la club”, a afirmat omul de afaceri, potrivit sursei menționate.

citește și...