Alex Bodi, gest extrem pentru Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri s-a tăiat la mână!

15.03.2020, 15:15
Alex Bodi, gest extrem pentru Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri s-a tăiat la mână!
Alex Bodi, gest extrem pentru Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri s-a tăiat la mână!

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a făcut lumină în scandalul în care este implicat cu fosta sa parteneră. Invitat la o emisiune de televiziune, omul de afaceri a spus lucrurilor pe nume.

La emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, Alex Bodi a recunoscut că a fost agresiv cu fosta sa soție, după ce au apărut imagini cu Bianca Drăgușanu desfigurată.

„Poza respectivă, care vhiculat ieri pe rețelele de socializare este făcută în 3 decembrie 2019. Noi urma să divorțăm pe 3 decembrie 2019, dar când trebuia să ne prezentăm la proces, la a doua înfățișare ne-am împăcat înainte și ea venise după mine în Viena. Deci incidentul a avut loc anul trecut în Viena. Și o să zic lucrul ăsta, pentru că asta e singura armă a ei rămasă și singura carte pe care ar putea să o joace referitor la fizicul meu, la masa mea musculară, la temperamentul meu ca să mă pună pe mine într-o lumină proastă. Doar că eu am toate dovezile”, a declarat Alex Bodi, citat de spynews.ro.

„Da, într-adevăr noi am avut o ceartă atunci pe mașină. Eu o ducea la aeroport și ea a început să mă înjure, să mă jignească, să țipe și a vrut să sară din mașină în mers. Mi-a aruncat telefonul pe geam și atunci da, într-adevăr am lovit-o. Dar am lovit-o cu palma, nu cum a zis ea cu pumnul. Păi n-am cum să te lovesc eu vreodată în viața mea eu pe tine cu pumnul că nu o să te repare cinci doctori, i-am zis-o clar. Și într-adevăr s-a învinețit”, a adăugat omul de afaceri.

El susține că i-a dat bani Biancăi Drăgușanu ca să nu spună că a fost bătută:

”Eu pe 4 decembrie, pentru chestia asta, mai în glumă, mai în serios, i-am dat 6.000 de euro. Da? Valută, euro, 6.000. La cine vine acum cu lucruri din trecut, ca să creadă lumea că s-a întâmplat ieri sau alaltăieri”.

Gest extrem din cauza ei

Alex Bodi a mai povestit, conform sursei menționate, că s-a tăiat la mână din cauza fostei soții. Alex Bodi a încercat să o convingă pe fosta soție că spune adevărul, însă aceasta s-a ținut tare și nu l-a crezut. Din acest motiv, afaceristul nu a stat pe gânduri și, în semn de jurământ, s-a tăiat la mână.

„Eu m-am dus cu ea sus, doar noi doi și ți-am zis că sunt un bărbat care-mi asum și i-am zis, ca să mă creadă i-am jurat că o să mă țin de promisiune. În primul rând i-am cerut scuze și în al doilea rând i-am zis că tot ce am jurat și i-am promis și la nervi și zilele trecute o să se îndeplinească. Și avea un cercel și am vrut să mă tai la mână ca să creadă că ea zicea că nu mă crede. Dacă are înregistrare poate să dea. Și atunci i-a mi-a dat o foarfecă ca să mă tai. Și i-am zis: „Uite, chestia asta e dovada că o să mă țin de cuvânt. Dar gândește-te bine ce ți-am jurat”, a afirmat omul de afaceri.

Au dat nas în nas la sala de fitness

La o săptămână de la divorțul la notar, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au dat nas în nas la sala de fitness. Afaceristul a explicat cum a decurs întâlnirea.

”Eram la sală și am văzut-o pe ea. Automat când m-a văzut, a coborât scările să plece. Am coborât după ea, am prins-o de mână și i-am adresat trei întrebări. Bineînțeles că ea, făcând mereu pe speriata.. i-am explicat că nu are de ce să fie speriată, că sunt camere acolo și că nu îi fac absolut nimic! Voiam doar să vorbesc cu ea și i-am pus exact trei întrebări și i-am zis: ”Nu-ți este un pic rușine?”, am tras-o așa, ca pe un copilaș. ”Ești femeie în toată vârsta, la ce faci circul ăsta? Pentru ce pui postările alea și mă jignești pe rețelele de socializare?”, a spus Alex Bodi, potrivit spynews.ro.

citește și...