Reacția autorităților după ce Cristina Joia, de la emisiunea ”Visuri la cheie”, a fost bătută. Ce riscă agresoarea

09.11.2020, 14:43
Reacția autorităților după ce Cristina Joia, de la emisiunea ”Visuri la cheie”, a fost bătută. Ce riscă agresoarea
Reacția autorităților după ce Cristina Joia, de la emisiunea ”Visuri la cheie”, a fost bătută. Ce riscă agresoarea

Autoritățile s-au sesizat după ce Cristina Joia, designer la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la Pro TV, a fost bătură de o femeie și a ajuns la spital, unde a fost operată.

Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a trecut prin momente de groază în weekend, după ce a fost bătută de o femeie căteia i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni. Aceasta a lovit-o peste față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală. Autoritățile s-au autosesizat în acest caz. „În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, au afirmat oamenii legii pentru protv.ro.

Suspecta a fost deja identificată de polițiști cu ajutorul camerelor de filmat din magazine, iar în funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia, va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

Cristina Joia a povestit prin ce a trecut

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă, din Sectorul 4 al Capitalei. Designerul de la emisiunea ”Visuri la cheie” i-a reproșat unei femei că a blocat, cu mașina, o trecere de pietoni și parcarea magazinului. Femeia respectivă s-a năpustit asupra ei și a lovit-o cu pumnul în gură.

”M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașina ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”, a povestit Cristina Joia.

”Lovitura a fost extrem de puternică. Pe moment nici nu am realizat ca ea avea un obiect dur, ascuțit pe mână. Am căzut jos, timp în care ea a fugit. Oamenii se uitau, dar nu suna nimeni la poliție, la ambulanță. O fetiță a fost cea care, în primă fază, s-a aplecat să-mi dea un șervețel”, a mai spus aceasta.

 

 

citește și...