Dragoș Bucur, infectat cu coronavirus! Soțul Danei Nălbaru a făcut primele declarații: ‘Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă’

16.09.2020, 15:02
Dragoș Bucur, infectat cu coronavirus! Soțul Danei Nălbaru a făcut primele declarații: 'Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă'
Dragoș Bucur, infectat cu coronavirus! Soțul Danei Nălbaru a făcut primele declarații: 'Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă'

Dragoș Bucur a fost infectat cu coronavirus! Filmările emisiunii ‘Visuri la cheie’ au fost oprite pentru moment.

Prezentatorul de la PRO TV a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Astfel, filmările emisiunii pe care o prezintă la PRO TV au fost suspendate.

Conform Libertatea, Dragoș Bucur suferă de diabet, dar starea lui de sănătate este buna bună. Soția lui, Dana Nălbaru, și copiii lor se simt bine. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au împreună trei copii, doi biologici: o fată Sofia și un băiețel Kadri, dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana.

Cum se simte Dragoș Bucur

‘Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Atât starea lui de sănătate cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar până la aflarea următoarelor vești.

Compania noastră a luat toate măsurile necesare pentru a evita contaminarea, iar acest pas este necesar pentru a diminua riscul de transmitere. Suntem alături de Dragoș și familia lui și îi dorim recuperare rapidă’, au transmis oficialii PRO TV.

Dragoș Bucur a făcut și primele declarații după ce a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

‘Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV’, a spus el.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au adoptat o fetiță

‘Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, povestea Dana Nălbaru într-un interviu pentru adevarul.ro.

‘A fost emoţionantă pentru fiecare dintre noi, însă pentru ea cel mai mult. La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emoţionată şi disperată să vină cu noi. A fost fain – era pieptănată, avea o rochiţă roz, se bâţâia, dansa. E foarte drăguţă Roxana. Şi e foarte puternică, mult mai puternică decât orice om am cunoscut vreodată’, mai dezvăluia vedeta.

citește și...