Răzvan Simion suferă după Lidia Buble? Mesajul cu subînțeles al prezentatorului tv

05.09.2020, 17:15
Răzvan Simion suferă după Lidia Buble? Mesajul cu subînțeles al prezentatorului tv
Răzvan Simion suferă după Lidia Buble? Mesajul cu subînțeles al prezentatorului tv

Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să se despartă în urmă cu câteva luni, după o relație de cinci ani. Deși toată lumea credea că cei doi se vor căsători, iată că destinul a avut alte planuri pentru ei. Cu toate că s-au separat, au rămas în relații bune, mai ales că moderatorul de la Antena 1 este și managerul artistei.

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat că s-a despărțit de solistă și se pare că încă nu a putut să o dea uitării pe fosta sa iubită, Lidia Buble.

„Tot mai tăcut și singur / În lumea mea pustie / Și tot mai mult m-apasă / O grea mizantropie. / Din tot ce scriu, iubito, / Reiese-atât de bine / Aceeași nepăsare / De oameni și de tine”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.

Nu știm sigur dacă încă se mai gândește la Lidia Buble, însă zilele trecute s-a zvonit că Răzvan Simion s-ar întâlni deja cu o altă tânără.

El a fost surprins în compania unei brunete, alături de care a petrecut weekend-ul trecut în Turcia, potrivit Libertatea.com. Cei doi au fost fotografiați pe terasa unui hotel de cinci stele din Istanbul.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1. Până acum, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație despre separarea de iubit. Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

‘Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept’, scria prezentatorul în mediul online.

citește și...