Răzvan Simion și noua parteneră, prima imagine în calitate de cuplu. Ce gest romantic a făcut matinalul pentru Daliana Răducan

26.04.2021, 20:54
Răzvan Simion și noua parteneră, prima imagine în calitate de cuplu. Ce gest romantic a făcut matinalul pentru Daliana Răducan
Răzvan Simion și noua parteneră, prima imagine în calitate de cuplu. Ce gest romantic a făcut matinalul pentru Daliana Răducan

Răzvan Simion nu se mai ascunde și a dat relația pe față cu noua iubită! Prezentatorul de la Neatza și partenera lui, Daliana Răducan, au dat o fugă pe litoralul românesc și nu s-au sfiit să-și arate iubirea pe rețelele de socializare. 

După ce s-a despărțit de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit rapid alinarea în brațele altei femei. Este vorba despre Daliana Răducan. Despre ea se știe că a făcut parte din echipa ‘Visuri la cheie’, iar în prezent este arhitect și designer de interior.

Răzvan Simion și Daliana Răducan nu se mai ascund

Cu toate că sunt împreună de câteva luni bune, cei doi amorezi au fost destul de discreți și au preferat să stea departe de ochii curioșilor. Cea care i-a dat prima de gol a fost chiar fiica lui Răzvan Simion, Ianca, care a postat o imagine cu ei pe rețelele de socializare.

Între timp, însă, lucrurile au mai avansat, iar noua iubită a lui Simion a publicat un story în care apare alături de matinalul de la Antena 1.

În imaginea respectivă, îndrăgostiții savurau o cafea împreună și păreau destul de fericiți, semn că relația lor merge ca pe roate. Tot pe internet, Daliana Răducan le-a arătat fanilor săi că a primit un buchet imens de flori de la Răzvan Simion.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

citește și...