Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea despre noua iubită a lui Răzvan Simion. ‘Nu sunt geloasă’

16.03.2021, 11:08
Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea despre noua iubită a lui Răzvan Simion. 'Nu sunt geloasă'
Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea despre noua iubită a lui Răzvan Simion. 'Nu sunt geloasă'

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în vara lui 2020, însă au rămas în relații foarte bune.

După separare, artista a preferat să se axeze mai mult pe carieră, mărturisind că nu trăiește momentan o altă poveste de dragoste. În schimb, fostul ei partener și-a găsit rapid alinarea în brațele altei femei.

Lidia Buble a vorbit despre noua iubită a lui Răzvan Simion

Într-un interviu pentru Avantaje, Lidia Buble a vorbit fără rețineri despre noua iubită a lui Răzvan Simion. De mai bine de 9 luni, prezentatorul de la Neatza se iubește cu Daliana Răducan.

Femeia a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E o norocoasă”, a declarat Lidia, potrivit Avantaje.

Carmen Harra a spus că relația lor nu va dura

În urmă cu cinci ani, Carmen Harra făcea previziuni șocante despre cuplul Răzvan Simion-Lidia Buble.

Clarvăzătoarea mărturisea că prezentatorul tv și mai tânăra lui iubită nu vor rămâne împreună, iar iubirea lor se va destrăma în timp. Carmen Harra a prevestit că Răzvan Simion și solista nu sunt suflete pereche.

‘Numerologic, nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată. Ea e foarte independentă, pretențioasă, chiar dificilă, are interese materiale foarte clare. Ea urmărește ceva în relația asta, el, în schimb, e implicat emoțional. Sunt prea multe diferențe între ei, n-au o relație de suflete-pereche și nu sunt compatibili. El vine cu intenții mai bune în relație decât are ea și e mai implicat.

El vrea să o ajute. Dar relația lor nu are șanse. Pentru că el e interesat de ea mai mult decât e ea interesată de el. Nu există un echilibru al interesului și al intențiilor. Plus că pe ea o văd într-o altă relație în viitor. De asta, el ar face mai bine să se trezească și să-și vadă de treabă, să nu se grăbească să distrugă ceva ce a clădit 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc’, a spus Carmen Harra când abia se aflase că Răzvan Simion formează un cuplu cu Lidia Buble, notează Libertatea.

citește și...