Răzvan Simion și-a făcut două teste COVID-19. ”Zilele astea am avut febră puternică”

18.11.2020, 12:05
Răzvan Simion și-a făcut două teste COVID-19. ”Zilele astea am avut febră puternică”
Răzvan Simion și-a făcut două teste COVID-19. ”Zilele astea am avut febră puternică”

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion și-a făcut două teste pentru coronavirus, după ce zilele acestea a avut febră foarte mare.

Pentru că nu s-a simțit foarte bine și a avut febră în ultimele zile, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a decis să își facă testul pentru coronavirus. Acesta a anunțat că a făcut două teste și că ambele au avut rezultate negative.

”Zilele astea am avut febră puternică. Ca să fie toți cei care ne privesc liniștiți, mi-am făcut două teste de COVID. Sunt negativ la amândouă! A fost doar o viroză pe care, Dani, am dus-o ca un bărbat, pe picioare”, a spus Răzvan Simion la emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, citat de spynews.ro.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

În timp ce Diana Simion, fosta lui soție,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță, fostul ei soț, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion este din nou singur.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a acestui an.

citește și...