Răzvan Simion, relație amoroasă cu Ramona Olaru? Detalii incredibile despre presupusa idilă a celor doi

06.03.2021, 11:52
Răzvan Simion, relație amoroasă cu Ramona Olaru? Detalii incredibile despre presupusa idilă a celor doi
Răzvan Simion, relație amoroasă cu Ramona Olaru? Detalii incredibile despre presupusa idilă a celor doi

În ultima perioadă au tot existat zvonuri că Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, și colega lui, asistenta tv Ramona Olaru, s-ar fi apropiat din ce în ce mai mult. 

Conform Cancan.ro, cei doi au fost surprinși flirtând foarte des chiar de către colegii lor de trust. După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion a fost surprins în compania unei brunete misterioase, despre care însă nu s-au aflat multe detalii. Nici nu era cazul, pentru că Răzvan s-a orientat rapid către o altă vedetă sexoasă.

Răzvan Simion și Ramona Olaru, surprinși în ipostaze tandre

În urmă cu două săptămâni, tot Cancan anunța că prezentatorul tv s-ar fi despărțit de brunetă, iar apropiații lui Răzvan Simion vorbesc acum de o posibilă relație amoroasă cu Ramona Olaru, asistenta show-ului matinal de la Antena 1.

Surse din apropierea celor doi amorezi au dezvăluit că a existat mereu atracție între Răzvan și Ramona, însă ambii erau băgați în alte relații.

‘El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza. Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi.

Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple’, au povestit apropiații celor doi pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Cum i-a dat de gol Dani Oțil

Având în vedere că nici Ramona Olaru nu se mai iubește cu Cuza, blondina și Răzvan Simion s-au apropiat tot mai mult, iar chimia dintre cei doi a fost observată și de colegii lor de trust.

În urmă cu câteva zile, colegul lui Răzvan, Dani, l-a cam dat de gol pe acesta, în direct, la tv. Dani Oțil a spus că Răzvan Simion o complimentează pe colega lor, Ramon Olaru.

„Am auzit că o complimentezi pe Ramona. Te-am auzit pe coridor cum îi spui că ce bine îi stă nouă coafură, cu breton”, a spus Dani Oțil, în emisiunea pe care o moderează la Antena 1.

citește și...