Ce spune Lidia Buble la aproape un an de la despărțirea de Răzvan Simion. ”Încă îl iubesc”

26.01.2021, 12:13
Ce spune Lidia Buble la aproape un an de la despărțirea de Răzvan Simion. ”Încă îl iubesc”
Ce spune Lidia Buble la aproape un an de la despărțirea de Răzvan Simion. ”Încă îl iubesc”
Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio anul trecut, după o relație de cinci ani. Lidia Buble a răspuns întrebărilor fanilor ei de pe Instagram, care au fost curioși să afle ce relație este acum între cei doi și ce simte artista față de fostul ei partener. ”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a spus Lidia Buble, potrivit revistei Viva.

Lidia Buble a mai spus că Răzvan Simion este în continuare managerul său. ”Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a adăugat artista.

Lidia Buble, despre greutățile din copilărie

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii. Vedeta a vorbit despre dificultățile prin care familia sa a trecut pe vremea când ea era o copilă.

Deși părinții săi s-au descurcat greu, Lidia Buble a afirmat că a învățat astfel să aprecieze valoarea banului. mai mult decât atât, artista spune că ea și frații săi au învățat că nimic nu li se cuvine și că trebuie să muncească din greu pentru lucrurile pe care și le doresc.

„Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine.  Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim”, a declarat Lidia Buble.

citește și...