Răzvan Simion, în tandrețuri cu noua iubită! Dovada că prezentatorul tv a uitat-o definitiv pe Lidia Buble

11.11.2020, 19:12
Răzvan Simion, în tandrețuri cu noua iubită! Dovada că prezentatorul tv a uitat-o definitiv pe Lidia Buble
Răzvan Simion, în tandrețuri cu noua iubită! Dovada că prezentatorul tv a uitat-o definitiv pe Lidia Buble

Răzvan Simion și-a revenit complet după despărțirea de Lidia Buble! Prezentatorul matinalului de la Antena 1 iubește din nou și are o relație fericită cu o altă femeie. 

Răzvan Simion își trăiește a doua tinerețe și este un romantic incurabil! Prezentatorul de 40 de ani a fost surprins în compania unei brunete cu trup de manechin.

Colegul lui Dani Oțil nu a ezitat să își expună relația în public. El a fost fotografiat în timp ce ieșea dintr-un restaurant din zona Floreasca, alături de noua lui parteneră. Răzvan Simion și bruneta respectivă s-au ținut de mână, până la mașină, scrie Cancan.ro. 

Răzvan Simion a mai fost fotografiat la sfârșitul verii, pe terasa Hotelului Swissotel, din Istanbul, alături de aceeași femeie, scria Libertatea la acea vreme.

Lidia Buble l-a înșelat cu Costin Gheorghe?

Conform Cancan.ro, Lidia Buble și fratele Elenei Gheorghe, Costin, ar fi avut o scurtă relație în 2019, în timp ce solista era împreună cu Răzvan Simion. Nu se știe cu exactitate când a început idila lor, însă aceleași surse susțin că tânărul a fost inspirație pentru Lidia Buble atunci când a lansat melodia ‘Cu ochii verzi’, în această vară.

Mai mult de atât, fotbalistul Costin Gheorghe este divorțat de aproximativ doi ani și ar fi extrem de apropiat de Lidia Buble. Cei de la Cancan.ro au publicat și câteva imagini cu Lidia Buble și Costin Gheorghe.

Fotografiile respective par a fi făcute în mașină, semn că cei doi se întâlneau pe ascuns. Din câte se poate vedea, cei doi păreau că se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit

Diana Simion, fosta soție a matinalului Răzvan Simion, este în culmea fericirii. Aceasta a primit inelul de logodnă de la actualul său partener.

De mai bine de un an, Diana Simion are o relație cu Radu Biță, un afacerist din Timișoara, patronul unui restaurant și al unui magazin de vinuri.

‘Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc’, a spus timișoreanul într-un interviu pe care l-a acordat recent.

citește și...