Ce fericită e fosta soție a lui Răzvan Simion! Radiază alături de iubit

29.06.2020, 09:12
Ce fericită e fosta soție a lui Răzvan Simion! Radiază alături de iubit
Ce fericită e fosta soție a lui Răzvan Simion! Radiază alături de iubit

Diana Simion, fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion, este mai fricită ca niciodată alături de actualul ei iubit, Radu Biță.

Diana Simion a petrecut weekend-ul alături de iubitul ei, Radu Biță, și de cei doi copii ai ei, Ianca și Tudor, la Domeniul Herneacova, din Timiș.

Fosta soție a lui Răzvan Simion radiază alături de actualul ei iubit, Radu. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze pline de tandrețe și se simte de minune unul în compania celuilalt.


”Locul în care ne-am (re)cunoscut”, a scris Diana Simion în dreptul imaginilor în care apare alături de iubitul ei, pe care le-a postat pe o rețea de socializare.

Postarea a adunat o mulțime de like-uri din partea internauților.

Se cunosc de 20 de ani

Diana Simion se iubește de ceva vreme cu Radu Biță, un afacerist din Timișoara, patronul unui restaurant și al unui magazin de vinuri.

”Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc,”, a spus timișoreanul într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

În timp ce Diana Simion trăiește o nouă poveste de dragoste, fostul ei soț, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion este din nou singur.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul, de curând, a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1. Până acum, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație despre separarea de iubit. Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iubânie a acestui an.

citește și...