Răzvan Simion a fost dat în judecată! Cu ce probleme se confruntă matinalul de la Antena 1

11.07.2020, 22:17
Răzvan Simion a fost dat în judecată! Cu ce probleme se confruntă matinalul de la Antena 1
Răzvan Simion a fost dat în judecată! Cu ce probleme se confruntă matinalul de la Antena 1

Răzvan Simion a fost dat în judecată! Matinalul de la Antena 1 se confruntă cu probleme, după ce compania ENEL Energie Muntenia, furnizor de energie electrică, l-a dat în judecată din cauza datoriilor acumulate la facturile de energie.

Prezentatorul tv figurează ca debitor în dosarul înregistrat pe 28 octombrie 2019, la Judecătoria Sectorului 6. ENEL apare drept creditor, iar Răzvan Simion a fost executat silit pentru niște datorii neplătite la timp, scrie Impact.ro.

‘Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în baza titlului executoriu Sentinţa civilă nr. 7775 din data de 27.11.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu menţionat mai sus, prin toate modalităţile prevăzute de lege. Urmărirea se încuviinţează pentru suma ce rezultă din titlu executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac. Pronuntat prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 31.10.2019’, se arată în hotărârea judecătorilor.

Mai are datorii din trecut

În urmă cu doi ani, Răzvan Simion și fosta lui soție, Diana, care în prezent locuiește la Timișoara, au fost dați în judecată de asociația de proprietari din blocul în care au locuit când erau soț și soție.

‘Razvan Simion si sotia lui, Diana, apar drept co-proprietari pe listele asociatiei de proprietari a unui bloc din Drumul Taberei. La inceputul lunii iunie, vecinii matinalului i-au dat pe cei doi in judecata pentru restante la intretinere. Actiunea a fost depusa la Judecatoria Sectorului 6, insa primul termen nu a fost inca fixat. Razvan si Diana Simion vor fi citati in calitate de parati‘, dezvăluiau apropiații fostului cuplu .

În urma divorțului, Răzvan Simion a rămas cu apartamentul, iar Diana a ales casa din Corbeanca. După câteva luni, femeia a decis să se mute definitiv la Timișoara.

‘In 2016, in momentul in care am divortat, am facut partaj, iar acel apartament i-a revenit fostului meu sot. La vremea respectiva, eu am renuntat la partea mea de proprietate pe acea locuinta in favoarea lui! Ce sa va spun, era achitat totul la zi, si impozite, si intretinere, si facturi. Altfel NU se putea face partajul!‘, declara Diana, la vremea respectivă.

Ce spunea fosta soție

Mai mult de atât, Diana mărturisea că Răzvan Simion avea datorii încă din 2016.

‘In concluzie, din clipa in care totul s-a terminat intre noi si am facut intelegerea in fata avocatilor pe baza bunurilor, e ca si cum as fi vandut! Acum, nu mai am absolut nicio legatura cu trecutul. De aceea, va spun clar ca nu trebuie sa fiu chemata in niciun fel de calitate in fata oamenilor legii!

Repet, din mai 2016, fostul meu sot figureaza la Finante, sector 6, ca unic proprietar si sunt datoriile LUI din punct de vedere legal! Adevarul este acesta si nu poate fi contestat de nimeni’, a mai spus aceasta.

citește și...