Cum a fost când Răzvan Fodor i-a cunoscut pe părinții soției sale. ”Când am zis că are 32 de ani, a fost șoc și groază pentru ei”

12.06.2020, 10:43
Cum a fost când Răzvan Fodor i-a cunoscut pe părinții soției sale. ”Când am zis că are 32 de ani, a fost șoc și groază pentru ei”
Cum a fost când Răzvan Fodor și-a cunoscut socrii. ”Foarte greu pentru mine că eu sunt mai spurcat la gură”

Răzvan Fodor și-a amintit de momentul în care soția sa l-a dus să-i cunoască părinții. Artistul și partenera lui au explicat cum a fost întâlnirea cu aceștia.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina  au o relație de 13 ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți.

Într-un interviu pentru life.ro, Răzvan Fodor și Irina au făcut dezvăluiri din trecutul lor. Cei doi și-au amintit de momentul în care Irina l-a dus pe Răzvan să-și cunoască viitori socri, la Buzău, în 2008.

”Îi mai trimiteam mamei poze, mama parcă îl mai repera puțin, dar atât. Știau doar că e vedetă…. Îi trimiteam eu poze de pe laptop-ul de la cămin. Mama mă tot întreba: câți ani are, cine e, din astea. Când i-am zis că are 32 de ani, a fost șoc și groază pentru ei”, a mărturisit Irina Fodor.

 

”Ai mei nu erau așa deschiși ca mama lui Răzvan, probabil că părinții de fete sunt puțin mai în gardă, așa că nu a fost mare dialog din prima. Tata stătea sobru pe fotoliu, încerca Răzvan să destindă atmosfera, dar nu avea cu cine, că tata își luase o mină de general… Mama în schimb era foarte emoționată și foarte intimidată de Răzvan, dar ulterior s-a deschis și acum Răzvan e, cum ar veni, ginerele ei preferat. Râde, se chițăie cu noi la masă, îi plac glumele lui”, și-a amintit Irina Fodor despre întâlnirea lui Răzvan cu părinții ei.


Răzvan Fodor a completat:

”A fost foarte greu pentru mine că eu sunt mai spurcat la gură, așa am și fost crescut, așa vorbesc și în prezența maică-mii, am fost acceptat așa și pe unde am lucrat și îți imaginezi cât de timid înjuram”.

A câștigat ”Asia Express” alături de Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au încasat fiecare câte 15.000 de euro după ce au ieșit învingători în competiția respectivă.

Însă, Răzvan Fodor a explicat că, în realitate, cei doi au încasat, după plătirea taxelor, câte 12.500 de euro.

citește și...