Răzvan Fodor nu s-a mai putut concentra când a văzut-o. ”Acoperă, te rog eu frumos, alea, că înnebunesc”

16.08.2020, 10:55
Răzvan Fodor nu s-a mai putut concentra când a văzut-o. ”Acoperă, te rog eu frumos, alea, că înnebunesc”
Răzvan Fodor nu s-a mai putut concentra când a văzut-o. ”Acoperă, te rog eu frumos, alea, că înnebunesc”

Răzvan Fodor a reacționat la o emisiune de televiziune. Acesta și-a pierdut concentrarea din cauza ținutei provocatoare purtate de cântăreața Anna Lesko.

În cea de-a cincea editie a emisiunii ”Falsez pentru tine”, de la postul de televiziune Pro TV, Anna Lesko a impresionat cu o rochie de culoare neagră, cu șliț adânc, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și tonifiate.

Mai în glumă, mai în serios, Răzvan Fodor a rugat-o să își acopere picioarele.


“Uite, Antonia, pantaloni, decent, nu se vede nimic! Pune, Doamne, iartă-mă, ceva pe tine!”, a spus Răzvan Fodor, spre amuzamentul tuturor, potrivit protv.ro.

”Acoperă, te rog eu frumos, alea, că înnebunesc”, a adăugat Răzvan Fodor.


Monica Anghel a replicat imediat:

”Dar nu te mai uita, mă, în partea aia”, i-a spus ea lui Răzvan Fodor.

Cum se menține Anna Lesko în formă

Anna Lesko detalia, pentru okmagazine.ro, care este meniul ei și cum reușește să se mențină în formă.

”Meniul este cu cap gândit şi pregătit, pentru că nu asociez carbohidratul cu proteina, foarte rar carbohidraţii îşi fac apariţia în meniul meu. Am o alimentaţie low-carb, de preferinţă consum rar orez, ovăz şi mei la capitolul carbohidraţi. Nu fac prăjeli, tot ce fac e la cuptor sau carne la abur. Nici sarmalele mele nu sunt grele, pentru că nu folosesc nici untură, nici carne grea, doar asociez într-adevăr carnea cu orezul.

Deci nu fac mâncăruri grele. O dată la ceva timp o comit cu dulciurile, de exemplu, dacă mă mai apucă câte o poftă din copilărie, să mănânc pâine cu unt şi dulceaţă la ceai. În rest, eu mi-am format un stil de viaţă destul de echilibrat din punct de vedere al alimentaţiei.

Nu ţin diete, dar urmez o cură de detoxifiere, de două ori pe an, cu miere şi lămâie, e foarte bună pentru ficat. Mă mai ajută gena, sunt agitată… Sport n-am mai făcut de foarte mult timp, sunt luni de zile de când nu am mai făcut. Asta de când cu pandemia. Am mai făcut acasă, dar acasă nu poţi face decât o uşoară întreţinere”, explica artista.

citește și...