Răzvan Fodor așteaptă să se vaccineze. ”Sunt în categorie de risc. Cu astm alergic n-ai voie să iei Covid niciodată”

19.02.2021, 16:33
Răzvan Fodor așteaptă să se vaccineze. ”Sunt în categorie de risc. Cu astm alergic n-ai voie să iei Covid niciodată”
Răzvan Fodor așteaptă să se vaccineze. ”Sunt în categorie de risc. Cu astm alergic n-ai voie să iei Covid niciodată”

Răzvan Fodor a mărturisit că așteaptă să se vaccineze, dat fiind că este în categoria de risc din cauza astmului de care suferă.

Răzvan Fodor, în vârstă de 45 de ani, vrea să se vaccineze de urgență anti Covid-19. Acesta suferă de astm alergic.

„Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei Covid niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la ”Adela” le facem cu masca pe față”, a declarat Răzvan Fodor, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, potrivit click.ro.

Răzvan Fodor prezintă noul sezon al emisiunii ”Burlacul”

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1. Show-ul va debuta în luna martie. Burlacul, pentru care se vor bate cele 25 de concurente în acest an, este Andi Constantin, fostă ispită la „Insula iubirii”.

Răvan Fodor a vorbit și despre filmările pentru emisiunea respectivă. “La deplasarea în Turcia, am fost testați toți. Au fost două locații unde s-a filmat. Casa fetelor era sigilată. Tot ce înseamnă locații exterioare au fost departe, la Valea Regilor, ca să nu fie lume multă. Am stat 33 de zile acolo. Am zis să facem ceva mai mișcat show-ul. Așa că la sfârșitul show-ului eu dau niște sfaturi. Am terminat de filmat, fetele nu au fost obraznice. Totul s-a filmat în Turcia, doar două ediții s-au făcut în România. La început în cursa pentru inima burlacului s-au înscris 25 de fete, dar în finalele din Istanbul au rămas doar 15”,m a spus el.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena 1, Răzvan Fodor a povestit cum i s-a propus să prezinte emisiunea ”Burlacul”. ”Eram imediat după ce s-a ieșit din carantină. Și am plecat repede la munte, unde am stat cu soția și cu copilul. Și într-o zi primesc un telefon de la managerul de la Antenă, Cristi, care îmi spune la telefon exact așa: ”Fodor, am un proiect pentru tine, te rog eu frumos să nu-mi închizi telefonul”. ”Bă, stai un pic, că mă sperii. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, Fodor, lasă-mă să-ți zic toată propoziția, dar nu-mi închide, promite-mi că nu-mi închizi telefonul”. ”Bine, bă, nu-ți închid telefonul. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, te-am propus la o emisiune și producătorii de acolo v or să te cunoască și le place ideea”. ”Ce emisiune?”. ”Fodor, te rog, nu-mi închide telefonul… Burlacul””, a explicat Răzvan Fodor.

citește și...