Ce își dorește Andi Constantin, protagonistul show-ului ”Burlacul”, de la viitoarea parteneră. ”Altfel nu cred că ar merge”

17.01.2021, 11:27
Ce își dorește Andi Constantin, protagonistul show-ului ”Burlacul”, de la viitoarea parteneră. ”Altfel nu cred că ar merge”
Ce își dorește Andi Constantin, protagonistul show-ului ”Burlacul”, de la viitoarea parteneră. ”Altfel nu cred că ar merge”

Andi Constantin, protagonistul show-ului ”Burlacul”, a explicat ce anume își dorește de la viitoarea sa parteneră de viață.

Andi Constantin a afirmat că femeia care ar putea să-i devină soție trebuie să fie foarte răbdătoare și înțelegătoare. „Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a detaliat Andi Constantin la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Acesta a vorbit și despre ceea ce consideră că este cel mai mare defect al său. „Am câteva defecte, cel mai mare ar fi că nu comunic foarte des și foarte bine, mă bazez mai mult pe acțiuni și pe gesturi și uneori ai nevoie și de modul verbal de comunicare. Ăsta ar fi un defect foarte mare pentru mine într-o relație, dar sper să schimb acest lucru în curând”, a completat protagonistul emisiunii ”Burlacul”.

Cine este Andi Constantin

Andi Constantin, protagonistul show-ului ”Burlacul”, este multiplu campion la fitness și antreprenor.

”Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, se descrie Andi Constantin.

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii care va fi difuzată în curând la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte, temperamente diferite și aspect fizic ieșit din comun, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului.

Andi Constantin îl va avea alături pe Răzvan Fodor, moderatorul show-ului, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

 

citește și...