Răzvan Botezatu vrea să se întoarcă în televiziune. ”Când am văzut ce e la TV, am decis să o fac, din nou”

11.11.2020, 15:50
Răzvan Botezatu vrea să se întoarcă în televiziune. ”Când am văzut ce e la TV, am decis să o fac, din nou”
Răzvan Botezatu vrea să se întoarcă în televiziune. ”Când am văzut ce e la TV, am decis să o fac, din nou”

Răzvan Botezatu a vorbit despre revenirea sa în televiziune. Acesta a mîărturisit că vrea să apară din nou pe micile ecrane.

Răzvan Botezatu a fost prezentator la postul de televiziune Antena Stars. După ce a renunțat la televiziune, acesta s-a mutat în Germania.

Acum, fostul prezentator a mărturisit că își dorește să revină pe micile ecrane, mai ales după ce a observat ce se întâmplă la TV în ultima perioadă de timp.

Răzvan Botezatu: ”Dacă îmi vor conveni ofertele din televiziune, mă voi întoarce”

Fostul prezentator a declarat, pentru wowbiz.ro, că va reveni în televiziune dacă îi vor conveni ofertele pe care le va primi.

”Când am văzut ce e la TV, am decis să o fac, din nou, să mă reapuc de televiziune, să mă întorc pe micile ecrane. Măcar, așa cum sunt eu, nebun, distram oamenii. Acum, în perioada asta extrem de tristă, de pandemie, de scandaluri, de pro și anti mască, de unii care nu cred în COVID, cu bilanțurile alea negre de la ora 13.00, că sute de morți și mii de îmbolnăviți, oamenii au nevoie mai mult ca oricând de divertisment de calitate”, a spus Răzvan Botezatu pentru sursa citată.

”Așa că, da, dacă îmi vor conveni ofertele din televiziune, mă voi întoarce, cred că am multe încă de oferit pe parte de divertisment, oricum mai multe decât putem vedea, acum, la tv. Am avut niște discuții la nivel de principiu, nu am discutat încă în amănunt producțiile care mi s-ar potrivi. Când voi avea ceva concret, când voi bate palma cu vreo televiziune, voi anunța și, sincer, voi aduce concepte noi la TV. Oricum, mi-ar plăcea, din nou, să apar la TV alături de Raluca Dumitru, noi am fost, împreună, un cuplu reușit când vine vorba de divertisment. În plus, ne cunoaștem atât de bine încât știu că am putea improviza momente în care lumea să mai uite de necazurile cotidiene”, a adăugat el.

citește și...